|
Συστήματα - Εξοπλισμός και DIY κατασκευές Το σύνολο του τεχνητού εξοπλισμού και υλικών που θα υποστηρίξουν τη δεξαμενή μας, μετατρέποντας την σε ένα υγειές κύκλωμα. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
Αναμένουμε με ενδιαφέρον, γιατί πέρα από τις θεωρίες, η πράξη μετράει!
------------------------- Ήταν χρωματιστό led (όχι λευκό); Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη plin : 02-11-13 στις 21:18 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Για ρίξτε μια ματια εδω:http://www.ledgroupbuy.com/how-to-builds/
Εγω έστισα δικο μου φωτιστικο με λέντ, σε ενυδρείο 525 λίτρα. Θα π΄ρεπει κατα το στισημο να προσεξεις τη θερμοκρασία που ανεβάζουν, γιατι μπωρει να λίωσει τα πλαστικα, ακομα και το καλάι που τα κολάς (παθων)!! Επομένος θα π΄ρεπει να επινοησεις- βρεις μια ψυκτρα. Εγω για ψυκτρα βρίκα μια αλουμινιένα μπάρα, την έκοψα στα μέτρα απο το σκαφακι του φωτιστικού, μετα πήρα εποξική κόλα που αντέχει σε θερμοκρασίες 80-90 βαθμών και κόλισα τα λεντάκια (συμφωνα με το σχεδιαγραμα που ειχα ετιμασει) επάνω. Μετα συνδεσα τα λεντάκια μεταξι τους με καλάι κκαι το φωτισκο ήταν έτιμο!! Τα driver που χρισημοποιησα ήταν της MEANWELL το LPF-60! Τα ειχα συνδέσει με το κοντρόλερ Reef Angel και προσωμιόνα ανατωλή δυση, καταιγηδα, κυκλο σελίνης το βράδυ κ.α! |
|
|||
|
|||
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Για ποιο είδος προορίζεται?
Αν χρειασθεις βοηθεια πές το μου... ![]() Βρε Γιαννη μιας που λές να το στησεις δεν κολλάς ενα ενυδρείακι στο ίδο μέγεθος με εκείνο που εχεις στι yellow shrimps...\ Σαν πολυ μικράκι μου φαινεται.. |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
Το θεμα δεν ειναι τα τζαμια.. οπως εγραψα παραπανω θελω να χρησιμοποιησω την ιδια κορνιζα που μου αρεσει ιδιαιτερα ![]() ![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Καταλληλο υποστρωμα για φυτεμενο | imichal | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 14 | 02-02-14 22:13 |
καταλληλο υποστρωμα | takis07 | Κιχλίδες ποταμών Αφρικής | 3 | 10-03-11 00:56 |
καταλληλο φιλτρο για 40 λιτρα | aris73 | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 37 | 01-01-11 21:46 |
ΚΑΤΑΛΛΗΛΟ ΕΝΥΔΡΕΙΟ ΓΙΑ ΔΙΣΚΟΥΣ | Nisam | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Ν. Αμερικής | 36 | 24-09-08 23:34 |
καταλληλο υποστρωμα και διαδικαστικα | Dimi | Γλυκό νερό - Γενικά | 11 | 24-08-07 16:29 |