|
Στήσιμο Κοινωνικών ενυδρείων Συζήτηση για το στήσιμο και την διακόσμηση κοινωνικών ενυδρείων, προτάσεις για "σωστούς" συνδυασμούς ψαριών για τον αρχάριο και όχι μόνο |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Δεν μπορώ τελικά να βάλω άλλο μεγαλύτερο ενυδρείο δυστυχώς...
Εφερα τον επιπλοποιο και μου είπε είναι επικίνδυνο.. Οπότε αφήστε το... ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
πιστευω οτι μπορεις...αρκει να δεις και αλλους τροπους...πχ ριξε μια ματια εδω ,, βασικα στην απαντηση Νο3 και ανδεν μπορεις να φτιαξεις κατι τετοιο μονο σου πιστευω οτι το κοστος σε ενα σιδερα δεν θα ειναι μεγαλο..
http://www.aquatek.gr/vb/showthread.php?t=71566
|
||||
|
||||
![]()
κάνε μια κατασκευή σαν τραπέζι με μεταλλικά πόδια που να αγκαλιάσει την υπάρχουσα ραφιέρα.
δηλαδή το ξύλο θα είναι μία τάβλα που θα πατήσει πάνω της, θα είναι λίγο μεγαλύτερο, απλά τόσο ώστε να μπορούν να στερεωθούν τα πόδια στην τάβλα και πίσω και στα πλάγια βάλε χιαστί λάμες για να δέσουν τα πόδια μεταξύ τους. δεν το κουνάει τίποτα. βάψε τα σίδερα μαύρα που πάει με όλα και είσαι εντάξει
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Παράθεση:
Σας ευχαριστώ πολύ όλους παιδιά!!!!! ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
||||
|
||||
![]()
Ααα! Μεσα στη ραφιερα!!! Οκ τοτε θα το δω και θα προσπαθησω να το κανω!!
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Δεν μπορώ να κάνω το ενυδρείο μου βιώσιμο με τίποτα... | despina77 | Στήσιμο Κοινωνικών ενυδρείων | 34 | 03-12-12 22:55 |
Πώς να στήσω ένα ήδη χρησιμοποιημένο ενυδρείο? | zZAnubiazZ | Αρχάριοι γλυκού νερού | 13 | 03-06-12 11:40 |
Τι να στήσω? | mikrosaquaristas | Αρχάριοι γλυκού νερού | 8 | 30-04-09 23:06 |
Πόσα guppies μπορώ να βάλω στο ενυδρείο μου ; | ΤΟΛΟΥΚΟΣ | Ζωοτόκα | 21 | 05-02-09 21:26 |
Μπορώ με τα ψάρια που έχω να βάλω φυτά στο ενυδρείο μου; | SaKreK | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 4 | 29-09-04 08:59 |