|
|
||||
|
||||
![]()
Το ψάρι το εισήγαγα με κλειστά φώτα αλλα και πάλι το επιτέθηκαν δεν ξέρω γιατι αλλα δεν το δέχονται με τίποτα,ατοιμα τροφεους
|
|
||||
|
||||
![]()
απολειτο σκοταδι ?
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Ναι φίλε μου,μαλον η αλλαγή διακόσμησης ειναι μονόδρομος,μόνο έτσι θα γίνει δουλειά πιστεύω
|
|
||||
|
||||
![]()
1)αλλάζεις aquascape προσθετεις και καμία πέτρα που το χρειάζονται τα ψάρια σου!
2)κλειστά φώτα και βάζεις το ψάρι μέσα! ¶λλη λύση δεν νομίζω ότι υπάρχει!
|
||||
|
||||
![]()
κανε ενα venting....,δεν ειναι πια και τοσο απανθρωπο....
το βαλε-βγαλε,αποχες κτλ μην νομιζεις οτι το stressαρει λιγοτερο.... Τωρα αν θες ζορ ζορνα(σωνει και καλα) να το κανεις επανενταξη,αναλαμβανωντας και τα αναλογα ρισκα παντοτε,δεν φτανει απλα μια απλη αλλαγη aquacape,μαλλον θα χρειαστει να φερεις τα πανω κατω.... ξεκινα με μια προοληπτικη flagyl σε ολη την αποικια στο επομενο ταισμα και σ αυτο που ειναι μονο του και κανε το ενυδρειο σου μπαχαλο... τα ψαρια θα πρεπει να βρεθουν σε μια κατασταση "ωπα.... τι εγινε?που ειναι η περιοχη μου...." κι οχι στην "ντουουουου! ποιος ειναι αυτος ο μαγκας στο τσαρδι μας?" που ειναι τωρα..... γενικα στα tropheus αν ειναι αρσενικο καλυτερα να το απομακρυνεις,ποσο μαλλον στα WC καλη τυχη
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
|
||||
|
||||
![]()
για το λογο οτι θα κανει αλλαγη στο ενυδρειο να ριξει flagyl ρε πατε καλα ?? για ποιο λογο να ριξει flagyl ξερετε τι κανει το flagyl και το προτηνετε απορω ωρες ωρες πραγματικα ενδοπαρασητα εχουν τι να πω με εχεται αφυσει αφωνο σε αυτο το θεμα
![]() ![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Δοκίμασε να βάλεις το κυνηγημένο πρώτα μέσα και μετά από ώρα τα υπόλοιπα. Σε 1.20 μήκος θα ζοριστούν και θα ζοριστείς με τα ψάρια σε τελικό μέγεθος. offtopic Metronidazole - δραστική ουσία που έχει το Flagyl |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]()
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Χτυπημενο κριμπενσις | jiraiya | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 9 | 16-05-10 18:43 |