|
Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Κ. Αμερικής Παρουσιάσεις ενυδρείων Κ. Αμερικής, συζητήσεις για διακόσμηση |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Το μπολι ταξιδευει προς το ενυδρειο αυτη τη στιγμη Σπυρο, οποτε ελπιζω να πανε ολα καλα απο εδω και περα.
|
|||
|
|||
![]()
ο Nazgul ξηγήθηκε υπέροχα μέχρι και χρονοδιακόπτη μου δανέισε πραγματικά τον ευχαριστώ (έχει και μαύρο σφουγγάρι το φίλτρο που λέγαμε) τελικά και ακόμα να ευχαριστήσω τον bloskas για το cristmass moss (περιττό να πω οτι η μος μου έβγαλε την πίστη για να την δέσω....)
βγήκαν τα γλαστρακια (-1 φυτο ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Το μαυρο σφουγγαρι το βγαζεις και βαζεις οτι σου εδωσα.
Για το φυτο δεν καταλαβα τι εννοεις.
|
|||
|
|||
![]()
το έβγαλα το μαύρο το σφουγγαράκι
ξήλωσα και ένα φυτακι καταλάθος όπως το έβγαζα από το γλαστρακι του και βλέπω σήμερα και ένα σαν κάμπια να το πω που έχει κάνει ένα περίβλημα από φυτά γυρο απο το πίσω μέρος του τι παίζει να είναι αυτό ανεβάζω και βιντεακι (http://www.youtube.com/watch?v=EZwfFHgt_Qg) ![]() η καλύτερη φώτο που το τράβηξα το έχω βγάλει τώρα και το έχω σε μπολάκι |
|
||||
|
||||
![]()
Τι ειναι αυτο ρε? Alien???
Απο τα φυτα ηρθε? Δεν εχω ξαναδει κατι τετοιο.
|
||||
|
||||
![]() ![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Καλησπερα και απο μενα.
Ακου τα παιδια εδω μεσα ,στρωσε το ενυδρειο σου ,διαλεξε το νερο σου να συμβαδιζει με τα ψαρια σου(μαλακο η σκληρο). Τωρα για τα φυτα που πηρες καποια που βλεπω ειναι υψηλων απαιτησεων!! Θελουν πολλα βατ σε φωτα και παροχη διοξειδιου . Αλλαξε τις λαμπες σου(kelvin). Καλη επιτυχια και καλο ![]() ![]() ------------------------- Παράθεση:
![]() ριξε μια ματια εδω http://www.aquatek.gr/vb/showthread.php?t=51303 Τελικα το βλεπω ζωντανο γιατι η ελεοχαρις διπλα δεν κουνιεται καθολου.
Η γρια η Κοντακ εχει το ζουμ ιν! ![]() Δημητρης Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη rottbea : 28-10-13 στις 17:58 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
|||
|
|||
![]()
its alive! σας λέω! αυτήν την στιγμή που μιλάμε κόβει βόλτες μέσα στο μπολάκι
ανεβάζω και άλλες φώτο αν και δεν νομίζω να βοηθήσουν μιας και χωρίς φυσικό φως δεν κάνει δουλεία η μηχανή για ζουμ αλιεν σίγουρα και απο οτι βλέπω καταστρώνει μεγάλα σχέδια για να αποδράσει από το μπολάκι... rottbea σίγουρα θα αλλάξω λάμπες αν και δεν βλέπω για παροχή co2... τώρα όσο αντέξουν και βλέπουμε για πιο εύκολα μοιάζειγια Caddisfly Larvae λέτε να αρχίσω να ρίχνω χάντρες? τι να την κάνω? λεει οτι δεν πειράζει τα ψαράκια άλλα θα μου μαμισει τα φυτά ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Είναι ζωντανό ή ειχε ρευμα στο ενυδρείο και τόση ώρα κοιτάμε ένα μέρος φυτού????
![]() ![]() ![]() Αν ειναι ζωντανό...βγάλε μια νέα φωτό μέσα στο μπολ
Σύμφωνα με τελευταία μελέτη του Εθνικού Θαλάσσιου Ενυδρείου της Βρετανίας και των πανεπιστημίων του Πλίμουθ και του Έξετερ, η παρατήρηση των ψαριών την ώρα που κολυμπούν «ρίχνει» την αρτηριακή πίεση και τους καρδιακούς παλμούς, μειώνοντας το στρες και οδηγώντας σε κατάσταση ηρεμίας. |
|
||||
|
||||
![]()
Στην αρχη μου ηρθε ο πετροβαμβακας που εχει το γλαστρακι με τα φυτα μπλεγμενος με καμια ριζα, αλλα ετσι που το ειδα στο βιντεο, μου ηθε να παρω παντοφλα να το σκοτωσω
![]()
|
|