|
Δεξαμενές (τεχνητές λίμνες) Βήμα προς βήμα εκτέλεση και παρουσίαση του τεχνητού μας υγροβιότοπου. Λίγα ή πολλά λίτρα δεν έχουν ιδιαίτερη σημασία, το μόνο που μετράει είναι το αποτέλεσμα. |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
εντάξει αυτό το ξεκαθάρισα, όταν είναι για πόσιμο νερό δεν βάζεις μέσα ένα γαλάκτωμα. αυτό που με νοιάζει είναι αν θα κάνω την ίδια η παρόμοια δουλειά χωρίς τον πολυεστέρα χωρίς να έχω τον μπελά αυτού
------------------------- τροποποίησα ένα παλιό σχέδιο του Βασίλη με το πως σχεδίασα τη λίμνη. σκέφτομαι δυο φίλτρα (που δυστυχώς θα τα κάνω μονος) στο πρώτο k1 που θα μου στείλει ο Ρόνης από κύπρο και στο δεύτερο k1 και το υλικό που τρέχει στο ήδη φίλτρο μου. Όπως μπορείτε να δείτε έχω αφήσει αναμονές για δυο επιστροφές στη λίμνη, μια μέσα στη μεγάλη με σκοπό να δουλεύει αυτόνομα μέχρι να τελειώσει η τροποποίηση της μικρής (και όχι μονο) και μια στην πάνω λίμνη που θα έχει τα φυτά. Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη NikosGus : 26-10-13 στις 17:47 Αιτία: Automerged Doublepost |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Ποσα trilineatus σε 100 λιτρα? | beat89 | Γατόψαρα Ν. Αμερικής | 4 | 06-04-11 12:46 |
Ποσα mm τζαμι για 60 λιτρα? | aNe | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 7 | 04-08-10 14:37 |
σε ποσα λιτρα??? | tornos | Γατόψαρα Ν. Αμερικής | 7 | 15-02-09 15:41 |
ποσα λιτρα; | gutsi | Δίσκοι | 15 | 27-10-07 10:05 |
ποσα λιτρα; | gutsi | Bettas | 16 | 27-09-07 18:55 |