|
Δεξαμενές (τεχνητές λίμνες) Βήμα προς βήμα εκτέλεση και παρουσίαση του τεχνητού μας υγροβιότοπου. Λίγα ή πολλά λίτρα δεν έχουν ιδιαίτερη σημασία, το μόνο που μετράει είναι το αποτέλεσμα. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
εντάξει αυτό το ξεκαθάρισα, όταν είναι για πόσιμο νερό δεν βάζεις μέσα ένα γαλάκτωμα. αυτό που με νοιάζει είναι αν θα κάνω την ίδια η παρόμοια δουλειά χωρίς τον πολυεστέρα χωρίς να έχω τον μπελά αυτού
------------------------- τροποποίησα ένα παλιό σχέδιο του Βασίλη με το πως σχεδίασα τη λίμνη. σκέφτομαι δυο φίλτρα (που δυστυχώς θα τα κάνω μονος) στο πρώτο k1 που θα μου στείλει ο Ρόνης από κύπρο και στο δεύτερο k1 και το υλικό που τρέχει στο ήδη φίλτρο μου. Όπως μπορείτε να δείτε έχω αφήσει αναμονές για δυο επιστροφές στη λίμνη, μια μέσα στη μεγάλη με σκοπό να δουλεύει αυτόνομα μέχρι να τελειώσει η τροποποίηση της μικρής (και όχι μονο) και μια στην πάνω λίμνη που θα έχει τα φυτά. Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη NikosGus : 26-10-13 στις 17:47 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Υπάρχει και ένα ελαστομερές για δεξαμενές πόσιμου νερού αλά δεν μπορώ να θυμηθω το ονομα του, τη Τρίτη να ρωτήσω τον χρωματοπώλη μου, 45 Ευρω το 15κιλο αν θυμάμαι καλά
|
|
||||
|
||||
![]()
ξέχασα να ποστάρω το σχέδιο
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Νικο, οταν λες η μια επιστροφη θα δουλευει αυτονομα τι εννοεις?
|
||||
|
||||
![]()
ούπς. ένας από τους καπετάνιους στο κατάστρωμα! ¶νδρο εννοώ με μια βάνα να γυρίζω την επιστροφή στην ίδια τη λίμνη και όχι στη μικρή για τυχόν περιπτώσεις που θέλω να δουλεύει μονη της πχ μέχρι να ανακατασκευάσω την ήδη υπάρχον. Στο σχέδιο του Βασίλη που παραποίησα έχω βάλει και τις δυο επιστροφές. μια στη μεγάλη λίμνη και μια στη μικρή. εννοώ να δουλεύει η μεγάλη λίμνη αυτόνομα όταν το επιλέγω, χωρίς τη μικρή
|
|
||||
|
||||
![]()
Εδώ μια πρόνοια που θα έλεγε και ο Βασίλης για τον μελλοντικό κορμό της κλαίουσας
|
|
||||
|
||||
![]()
χωνευτοι μεντεσέδες στη σχάρα για το άνοιγμα της καταπακτήs και την πρόσβαση στο μηχανοστάσιο. Αργότερα όταν γίνει πρώτα η περκολα και προστατεύεται από βροχή θα ντυθεί με ξύλο.
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Ποσα trilineatus σε 100 λιτρα? | beat89 | Γατόψαρα Ν. Αμερικής | 4 | 06-04-11 12:46 |
Ποσα mm τζαμι για 60 λιτρα? | aNe | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 7 | 04-08-10 14:37 |
σε ποσα λιτρα??? | tornos | Γατόψαρα Ν. Αμερικής | 7 | 15-02-09 15:41 |
ποσα λιτρα; | gutsi | Δίσκοι | 15 | 27-10-07 10:05 |
ποσα λιτρα; | gutsi | Bettas | 16 | 27-09-07 18:55 |