|
DIY . Φτιάχτο μόνος σου Ο τίτλος τα λέει όλα. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
------------------------- Αντε αφου φοβασαι το win pic, ανεβαζω φωτογραφιες με τo icprog και την ιδια εκδοση 1.6β, καθως και το κυκλωμα σε λειτουργια. Παρατηρω πως το λαμπακι δεν αναβοσβήνει οπως αναφερει ο sfk οταν διαβαζω η γραφω στο pic.. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη ganagnost02 : 22-10-13 στις 12:35 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Φίλε μου καλημέρα,επειδή είχαμε ασχοληθεί πάρα πολύ με τον CrazyIo
για να φτιάξουμε την ανατολή-δύση και με την βοήθεια ενός ατόμου αρκετά έμπειρου στα ηλεκτρονικά,κάναμε κάποιες διορθώσεις στα κυκλώματα του SFK τα οποία δημιουργούσαν προβλήματα και δεν δούλευαν! Εδώ λοιπόν http://www.aquatek.gr/vb/showthread.php?t=53779 θα βρεις όλες τις πληροφορίες που χρειάζεσαι μαζί με τις απαραίτητες διορθώσεις για να μπορέσεις να φτιάξεις σωστά και να δουλέψεις τα κυκλώματα! Σε αυτό το σημείο να σου πω ότι τα ολοκληρωμένα σου τα έχεις κάψει και θα χρειαστείς καινούριο! Καλή επιτυχία!!!
|
|||
|
|||
![]()
Καλημερα Φιλε,
Θα το δοκιμασω και βλεπουμε.. ευχαριστω.. |
|
|||
|
|||
![]()
Ετοιμος ο Programmer, ολα καλα!
|
|
||||
|
||||
![]()
Τον δοκίμασες; Προγραμμάτισες κανένα ολοκληρωμένο;
Φαντάζομαι το έφτιαξες κάνοντας τις απαραίτητες αλλαγές έτσι;
|
|||
|
|||
![]()
Καλησπερα, ναι ολα καλα προγραμματισα 5 pic !!
φυσικα με τις αλλαγες !! |
|
|||
|
|||
![]()
Για σας και από εμένα.
έχω ένα θέμα με τον programer τον έφτιαξα και των σύνδεσα στο pc μου με windows xp τρέχω το icprog 106B και μου βγάζει τα παρακάτω σφάλματα μπορεί να με βοηθήσει κάποιος για το τη δεν κάνω σωστά εχω κάνει αυτες τις αλλαγες Παράθεση:
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
κατασκευή κύβου | gordon | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 18 | 27-10-14 16:10 |
Κατασκευή ενυδρειου | Eric | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 12 | 13-06-10 12:19 |
15L Iwagumi - υπο κατασκευή | N4505 | Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων | 50 | 17-04-09 11:11 |
κατασκευή βράχου ?? πως ??? | Lsourtzo | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 4 | 11-02-09 00:19 |