|
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
ειχα και παλιοτερα co2 και με controler και δεν σιναντησα τετοιο προβλημα. τωρα φαντασου το εχω στο ενα και το εχω με απλη βανα και τερμα ανοιχτη η μικροριθμηκη γιανα εχω σταθερη ροη !!! |
|
|||
|
|||
![]()
Μήπως έχει βουλώσει ο διαχυτήρας;
|
|
||||
|
||||
![]()
Η βάνα πάνω στην μπουκάλα είναι το αυταπόδεικτο. Η παροχή. Την πας μια στροφή πριν το τέρμα. Η βάνα στο μανόμετρο το ίδιο. Μιλάμε για την μεγάλη πεταλούδα από πίσω. Πλέον το πρώτο μανόμετρο δείχνει την πίεση της μπουκάλας. Το δεύτερο την παρεχόμενη πίεση που ζητάς. Χαμηλώνεις λίγο από την πεταλούδα αν θες. Ανάλογα το μανόμετρο μπορεί να υπάρχει και περιστροφικό-δακτυλοειδές αν και σπάνια. Στην συνέχεια έχεις την βελονοειδή με την οποία κάνεις την τελική μικρορύθμιση. Κοίταξε στο μανόμετρο πως είναι διαβαθμισμένο για διοξείδιο, το γράφει με μικρά γράμματα πάνω στην πλάκα. Μπορεί να έχεις για άλλο αέριο και να κολλάει. Καλή τύχη αδερφέ.
|
|
|||
|
|||
![]()
οχι φιλος οχι!!!!
------------------------- Παράθεση:
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Sakisdraminos : 19-10-13 στις 06:01 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
|||
|
|||
![]()
Σάκη, για εξήγησέ μου κάτι,
αφού δεν έχεις τρόπο να μετράς τις φυσσαλίδες, πώς καταλαβαίνεις ότι αυξομειώνεται η παροχή σου? Η πίεση στη χαμηλή που την έχεις στα 3 bar είναι ψηλά. Το ιδανικό είναι στο 1 με 1,5 bar όπως σου περιγράφει ακριβώς ο maikl. |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
το καταλαβαινω απο την διαχηση εχει μεγαλη διαφορα. στην αρχη κανει συνεχομαινο πουφ πουφ ενω αργοτερα κανει καθε 1-2 δευτερολεπτα! και οσο περναει η ωρα πεφτει περισοτερο. μετα απο μια δυο μερες δεν ριχει καθολου σχεδον! |
|
||||
|
||||
![]()
Ένα αστείο θέμα. Έχω στην ταράτσα μια μεγάλη φιάλη με Κοργκόν. Διοξείδιο του άνθρακα με αργκόν για κόλληση με αργόν. (Έχω μηχανή που κολλάει αργκόν) σκέφτομαι σοβαρά να πάω να την αδειάσω και να βάλω CO2 και να κολλάω με αυτό αν χρειαστεί και να την έχω για το ενυδρείο. Το αστείο είναι πως με ένα γέμισμα θα πρέπει να μου φτάνει για κάπου έξι εκατομμύρια χρόνια. Μέχρι να ξεχρεώσει η Ελλάδα το χρέος της δηλαδή. Με βάζεις σε ιδέες.
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
προβλημα | kostass | Γλυκό νερό - Γενικά | 3 | 07-05-12 20:40 |
sos!Προβλημα! | dimitrisemm | Ζωοτόκα | 7 | 18-02-11 16:49 |
Προβλημα με bba | antonis petrides | Αρχάριοι γλυκού νερού | 2 | 07-08-09 22:39 |
ΠΡΟΒΛΗΜΑ | Βιβή | Αρχάριοι γλυκού νερού | 3 | 14-07-09 14:56 |
προβλημα... | rita | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 2 | 23-02-06 14:54 |