|
|
|||
|
|||
![]()
Μανο, τα γνωριζω αυτα, αφου μιλαμε με το Βασιλη και στο messenger συχνα. Αλλα επειδη εχω ξεκινησει ενυδρειο με σκιμμερ και χωρις, αλλα και επειδη εχω κουραρει βραχο με σκιμμερ αλλα και χωρις, προσωπικα δεν θα το σκεφτομουνα πια ουτε δευτερη στιγμη. Τωρα για το στρωσιμο του σκιμμερ, εγω πιστευω πως τα καλα σκιμμερ μετα απο 2 ημερες εχουν παρει μπρος για τα καλα. Εαν θελει παραπανω, τοτε ειναι πολυ ευαισθητο και δεν θα σου εξασφαλησει σταθερη αποδοση στο μελλον. Το δικο μου σκιμμερ στις 2 ημερες εβγαζε οχι βρωμα, αλλα τα αντερα του!! Καθε βδομαδα πλενω τον λαιμο του αφου αρχιζει και μειωνετε πια η αποδοση του και μετα απο 1 με 2 ωρες αφριζει παλι σαν καινουργιο.
Παράθεση:
![]() ![]() Παράθεση:
Βασιλη, το σκιμμερ δεν ειναι τιποτα να το φτιαξεις, καντο μονος σου οπως και αλλα παιδια το εχουν κανει για να εχεις και την χαρα πως το εκανες εσυ! Ειναι μεγαλη δουλεια αυτο! ![]()
"Αυτος που δεν εχει κανει ποτε λαθος, ειναι αυτος που δεν εχει δοκιμασει ποτε κατι καινουργιο" Albert Einstein "Οταν λες παντα την αληθεια, δεν χρειαζεται ποτε να θυμασαι τι ειπες" Μαρκ Τουαιην Reef Keeping - Coral Magazine - Advanced Aquarist |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
γενικες ερωτησεις ... | Tricky | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 6 | 22-02-05 20:36 |
Νεος χρηστης με αρκετες ερωτησεις.. | Tricky | Αρχάριοι γλυκού νερού | 3 | 08-01-05 22:00 |