|
Malawi Αφιερωμένο στο "Greek Club about Cichlid Lovers from iliovas" απ' το οποίο άρχισαν ολα! |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Για τελικο μεγεθος μιλαω Κλεοβουλε,ο ρουμπιν τα χωνει στο βενουστους που ειναι διπλασιος απο αυτον,και ο τζακοπ τα εχωνε στο βενουστους και επαθε αυτο
![]() ![]()
Το Σοφοτερο ειναι ο χρονος,ανακαλυπτει τα παντα Το Ωραιοτερο ειναι ο κοσμος γιατι ειναι εργο Θεου Το Δυσκολοτερο ειναι να γνωρισεις τον εαυτο σου Το Ευκολοτερο ειναι να δινεις συμβουλες σε αλλους Θαλης ο Μιλησιος 640-546 π.χ Africa γιατι ετσι μαρεσει |
|
||||
|
||||
![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Κοίτα εγώ έχω τώρα ένα ζευγάρι iodotropheus protomelas, ένα αρσενικό baenchi(κακώς το φορτώθηκε γιατί το περίμενα κίτρινο με μπλε και αυτό μοιάζει πολύ με το ιοδο)Και σε όλα αυτά ο αρσενικός κυνηγάει τα πάντα τσαμπουκαλευεται ακόμη και το αρσενικό astatotilapia που είναι 3πλασιο!!!
|
||||
|
||||
![]()
Και ο δικος μου μπαενζι αλλα και ο ρουμπιν,εκαναν 1 χρονο να παρουν τα χρωματα τους,γιατι τους ενοχλουσε η πολυκοσμια.Και σε σενα κατι τετοιο θα συμβαινει,υπομονη και θα τα παρει τα χρωματα του.
Το Σοφοτερο ειναι ο χρονος,ανακαλυπτει τα παντα Το Ωραιοτερο ειναι ο κοσμος γιατι ειναι εργο Θεου Το Δυσκολοτερο ειναι να γνωρισεις τον εαυτο σου Το Ευκολοτερο ειναι να δινεις συμβουλες σε αλλους Θαλης ο Μιλησιος 640-546 π.χ Africa γιατι ετσι μαρεσει |
|
||||
|
||||
![]()
εξαρταται κιολας ειναι καθαρα θεμα κυριαρχιας αν δεν γινει μαγκας αχρωμος θα μεινει
|
||||
|
||||
![]()
Σου εχει συμβει αυτο?
|
||||
|
||||
![]()
χροννια εχω αυλονακαρες πανω απο δεκαετια.συμβαινει πολλες φορες,γιαυτο και πολλοι δεν τα προτιμουν τα haps.γιαυτο και δεν κανει να εχεις πολλα αρσενικα 2-3 οι κυριαρχοι οι αλλοι σκοτωνονται η χανουν χρωμα.οι κυριαρχοι ομως εχουν χρωμα που ομοιο τους μονο τα ψαρια θαλασσης μπορουν να συγκριθουν
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Εχεις κρατησει το ιδιο ψαρι 6+χρονια,και δεν πηρε ποτε χρωμα?Γιατι σε μενα συνεβη σε 3 ψαρια,που κατα λαθος ειχα 2 αρσενικα της ιδιας ρατσας,στο τελος και μετα 1,5 χρονο το αργοτερο,πηραν τα χρωματα τους,ασχετα αν μετα τα κυριαρχα,τα εστειλαν στον αλλο κοσμο
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]()
|
||||
|
||||
![]()
ξεχασα το κομμα φιλε εχω ενα και ενα ζευγαρι!!!
![]() ![]() ![]() ![]()
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
το χαος της φυσης! | theodorkyr | Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων | 2 | 03-11-12 18:42 |
aulonacara | kammenos | Malawi | 5 | 21-12-10 01:41 |
Το θαυμα της φυσης | Αλεξανδρος Κοντος | Κιχλίδες Κ. Αμερικής | 5 | 27-08-08 14:22 |
Labido υβριδιο | GeFior | Malawi | 25 | 12-07-07 15:14 |