|
|
||||
|
||||
![]()
Δεν είναι υβρίδιο.
Είναι φροντόζα με αρκετά έντονο κίτρινο στα πτερύγια της. "Bangwe" είναι το σημείο της λίμνης που την βρίσκουμε και είναι ίδια ποικιλία με την φροντόζα που βρίσκουμε και στη περιοχή "Bulomboro". |
|
||||
|
||||
![]()
Να και το νεο στησιμο,βγηκε το μισο φελιζολ και παρα πολλες πετρες,και πιρε καμια 70λιτ νερο!!!!!
|
|
||||
|
||||
![]()
Τι διαστάσεις έχει? σαν μικρό μου φαίνεται για 350άρι
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
122X44X67 ειναι!Φαινεται ετσι γιατι ειναι πανω στον παγκο τις κουζινας απο μεσα εχει σηδεροκατασκευη που δεν φαινεται, δεν ειμαι καλος στις φωτ ουτε εγω ουτε η φωτογ μου
![]() Μπρικια κολλαμε? πλακα κανω ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Ωραία.
Τώρα θα χρειαστείς κατά τη γνώμη μου, λίγες ακόμη πέτρες περισσότερο ογκώδεις, γιατί έχεις αρκετό ύψος και γιατί τα ψάρια αυτά θέλουν πιο άνετες κρυψώνες απ' τα mbuna. Θα 'λεγα και κάνα ψηλό φυτό (βαλισνέριες,crinum). |
|
||||
|
||||
![]()
Καλημερα,Το στησιμο σου ειναι σχολης μπουνα
![]()
Το Σοφοτερο ειναι ο χρονος,ανακαλυπτει τα παντα Το Ωραιοτερο ειναι ο κοσμος γιατι ειναι εργο Θεου Το Δυσκολοτερο ειναι να γνωρισεις τον εαυτο σου Το Ευκολοτερο ειναι να δινεις συμβουλες σε αλλους Θαλης ο Μιλησιος 640-546 π.χ Africa γιατι ετσι μαρεσει |
|
||||
|
||||
![]()
Μεχρι τωρα δεν αφηναν κανενα φητο.Ακομη εχω μπουνα
![]() ![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Yellow shrimp: Νeocaridina heteropoda "yellow" | lingistis | Γαρίδες του γένους Neocaridina | 5 | 15-09-11 21:40 |
frontosa | ραφαηλ10 | Tanganyika | 2 | 26-07-10 21:18 |
C. frontosa | rockulas | Tanganyika | 4 | 07-03-06 15:06 |