|
|
||||
|
||||
![]()
Kαι εμενα ιδια μου φαινονται τα μανομετρα απο olympia με το δικο σου bouboula. H διαφορα την τιμη ειναι οπως και να το κανουμε μεγαλη aqua jimmy.
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Νομίζω πως αξίζει η αναμονή. Με την διάφορα και άλλα 30 ευρο, έχεις πάρει και την μπουκάλα http://www.telchines.gr/%CF%80%CF%85...054b6488a7a2eb
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
|
||||
|
||||
![]()
Αυτο ομως δεν ειναι πυροσβεστηρας? Ρωτησα και εγω εδω Θεσσαλονικη για δικιλο πυροσβεστρα co2 και μου ειπαν 35 ¤ αλλα δε θελει καποια μετατροπη για να κουμπωνει πανω το μανομετρο?
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Θέλει μετατροπή σίγουρα, βγάζουν μια σωλήνα , βγαζουν το κλείστρο (σκανδάλη στη λαβή) και βάζουν στρόφιγγα. Οι τιμές εκεί γύρω είναι όλοι 42-45 + ΦΠΑ. Εγώ την παρήγγειλα στο www.ladas.com.gr, στον Πειραιά |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Κάτσε να μου έρθει ο ρυθμιστής, να τον βάλω πάνω στον πυροσβεστήρα και θα σου πω. Λογικά δεν θα πρέπει να υπάρχει πρόβλημα. Σε κανονικό πυροσβεστήρα θα το δοκιμάσω χωρίς να έχει αλλαχτεί το επιστόμιο, θα έχει τη κλασική λαβή. Πάντως σε μπουκάλα 5κιλη που έχω αφαιρέσει το κλείστρο δεν έχω δει σωλήνα εσωτερικά. Σωλήνα έχω δει μέσα σε πυροσβεστήρα ξηράς κονεος που παίζει βασικό ρόλο στην λειτουργία του πυροσβεστήρα.
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
|
||||
|
||||
![]()
Έχω γνωστό που το χρησιμοποιεί έτσι χωρίς να του έχει πετάξει ποτέ υγρό, αλλά φυσικά καλύτερα να βγει ο σωλήνας. Η έλειψη στρόφιγγας δεν είναι πρόβλημα, απλά δένεις τη λαβή (ανάλογα με τον πυροσβεστήρα μπορεί να γίνεται και με την περόνη).
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Παράθεση:
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
DIY συστημα με μανομετρο και βαλβιδα-ebay. | sarpijk | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 1 | 09-03-13 20:55 |
Ποιο θερμοστατη να παρω; | georot1981 | Γλυκό νερό - Γενικά | 23 | 19-03-12 21:47 |
ποιο τεστ να παρω? | gianniwpopi | Γλυκό νερό - Γενικά | 2 | 24-02-12 23:06 |
Ποιο φιλτρο απο αυτα να παρω? | delta66 | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 15 | 13-11-07 14:16 |