|
Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων Παρουσιάστε το κοινωνικό σας ενυδρείο! |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Εγω από τις συνθήκες που έχω υποθέτω πως πήδηξε εκτός νερού διότι ήθελε να αναπαραχθεί ενω τα θυληκά μιας που είναι μικρά όχι..
|
|
||||
|
||||
![]()
καθε ποτε μετρας νιτρικα?
|
|
||||
|
||||
![]()
Σχεδόν κάθε βδομάδα, γιατί???
|
|
||||
|
||||
![]()
Λοιπόν έχουμε εξελίξεις..
![]() ΤΑ θηλυκά όσο περνάει ο καιρός μεγαλώνουν όπως και ο μοναδικός πλέον αρσενικός! Γεννάνε αυγά αλλά τα τρώνε κατευθείαν και δεν προλαβαίνω να τα πάρω από το ενυδρείο.. ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Αυτο συμβαινει με τα περισσοτερα ωοτοκα
![]() Υπομονη, θα χορτασουν!χαχα!
|
||||
|
||||
![]()
Ασε!! Δεν εχουν αφήσει αυγό για αυγό!!!
|
|
||||
|
||||
![]()
Εχουμε κακές εξελίξεις..
![]() Παρασκευή έφυγα για Θεσσαλονίκη, στη Φλώρινα το ενυδρείο.. Τα είχα ταϊσει και επειδή τα είχα ξανα αφήσει λέω οκ θα αντέξουν.. Έρχομαι σήμερα και βλέπω ένα θυληκό μέσα πεθαμένο και άσπρο..Οπότε είχε πεθάνει Σάββατο.. ![]() ![]() Με το που το βλέπω, το βγάζω κατευθείαν κάνω μια αλλαγή 50-60 % και το αφήνω.. Τάϊσα πάλι σήμερα αλλά και πάλι ... στεναχωρήθηκα που πέθανε.. ![]() Ανακάλυψα και κάτι άλλο!! Εγινε διακοπή ρεύματος σχεδόν όλο το Σάββατο!! Λέτε να έφταιξε αυτό?? ![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Παλιό ενυδρείο καινούρια αρχή | aNe | Στήσιμο Κοινωνικών ενυδρείων | 16 | 17-02-13 01:27 |
Ένα παλιό ενυδρείο που δεν υπάρχει πια... | Αλέξης6 | Bettas | 6 | 03-05-10 00:37 |
OSCAR σε παλιό ενυδρείο και η μετακόμιση... | elk | ¶λλες κιχλίδες Ν. Αμερικής | 13 | 16-08-09 21:37 |
Το παλιό Σπασμένο ενυδρείο μου!!! | mesasola | Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων | 10 | 26-10-08 08:21 |
Απο παλιό σε Νέο Ενυδρείο | sfk | Αρχάριοι γλυκού νερού | 3 | 29-08-08 15:20 |