|
Greek Aquarist's Boards Οτι έχει να κάνει με τήν λειτουργία του forum. Προβλήματα, σχόλια, παρατηρήσεις. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Ξέρω ξέρω.....😎
|
|
||||
|
||||
![]()
1. Chocolate Puma
2. rottbea 3. dimis1978 4. delta66 5. Ignatios* 6. nireas* 7. korasidikos 8. nospanos 9. Γιώργος Κ (ελπιζω να μην αλλαξει κατι στη δουλεια ωστε να ερθω!!) 10. Κλεο (φιλοξενούμενος στο Γιώργο(?)) 11.kgf12345 12. platy 13. Γιαννης Μ5 (αν ερθει ο dimis) 14. konstantinos-z. (αν δεν "μπλεξω" στη δουλεια..) 15.Tanganyiκας 16.Varadero 17. vaspiou 18. no_name (εάν δεν δουλεύω θα έρθω) |
|
|||
|
|||
![]()
Μάλλον θα έρθω και εγώ αν δέν αλλάξει κάτι στην δουλειά!!!
|
|
||||
|
||||
![]()
Υπολογίστε εμένα και τον Νίκο.
![]() Δεν νομίζω να υπάρξει ακύρωση λόγω της δουλειάς του.
|
||||
|
||||
![]()
1. Chocolate Puma
2. rottbea 3. dimis1978 4. delta66 5. Ignatios* 6. nireas* 7. korasidikos 8. nospanos 9. Γιώργος Κ (ελπιζω να μην αλλαξει κατι στη δουλεια ωστε να ερθω!!) 10. Κλεο (φιλοξενούμενος στο Γιώργο(?)) 11.kgf12345 12. platy 13. Γιαννης Μ5 (αν ερθει ο dimis) 14. konstantinos-z. (αν δεν "μπλεξω" στη δουλεια..) 15.Tanganyiκας 16.Varadero 17. vaspiou 18. no_name (εάν δεν δουλεύω θα έρθω) 19.Netrino 20.Peggy-(Νικος) |
|
||||
|
||||
![]()
παιδια υπαρχουν διαθεσιμα μεγαλααααα ενηλικα apple snails,αν καποιος φιλος θελει(δωρεαν εννοειται)
![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Όποιος έχει και μπορεί να φέρει αποικία gridal.
Ευχαριστώ |
|
||||
|
||||
![]()
+1 ακομα βαλτε και εμενα να παραλαβω τα καλουδια (ευχαριστω ιγνατιε)και επιτελους να σας γνωρισω μετα απο τοσο καιρο
το πιασαμε το black jack ![]() 1. Chocolate Puma 2. rottbea 3. dimis1978 4. delta66 5. Ignatios* 6. nireas* 7. korasidikos 8. nospanos 9. Γιώργος Κ (ελπιζω να μην αλλαξει κατι στη δουλεια ωστε να ερθω!!) 10. Κλεο (φιλοξενούμενος στο Γιώργο(?)) 11.kgf12345 12. platy 13. Γιαννης Μ5 (αν ερθει ο dimis) 14. konstantinos-z. (αν δεν "μπλεξω" στη δουλεια..) 15.Tanganyiκας 16.Varadero 17. vaspiou 18. no_name (εάν δεν δουλεύω θα έρθω) 19.Netrino 20.Peggy-(Νικος) 21.tsoui ------------------------- Παλικαρια εχω ενα Flourish Iron που πλεον μου ειναι αχρηστο το χρειαζεται κανεις να το φερω?? Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη tsoui : 13-10-13 στις 10:21 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
1. Chocolate Puma
2. rottbea 3. dimis1978 4. delta66 5. Ignatios* 6. nireas* 7. korasidikos 8. nospanos 9. Γιώργος Κ (ελπιζω να μην αλλαξει κατι στη δουλεια ωστε να ερθω!!) 10. Κλεο (φιλοξενούμενος στο Γιώργο(?)) 11.kgf12345 12. platy 13. Γιαννης Μ5 (αν ερθει ο dimis) 14. konstantinos-z. (αν δεν "μπλεξω" στη δουλεια..) 15.Tanganyiκας 16.Varadero 17. vaspiou 18. no_name (εάν δεν δουλεύω θα έρθω) 19.Netrino 20.Peggy-(Νικος) 21.tsoui 22.Jimbit22 εάν δεν δουλεύω Θα φέρω ότι κλάδεμα μείνει από το εβδομαδιαίο κούρεμα..
|
||||
|
||||
![]()
Ρε σεις θα χωρεσουμε?
Θα φερει κανεις γυναικοπαιδα? Μπας και την κανω οικογενειακη την εξοδο...
|
||||
|
||||
![]()
εχει κανείς κονέ με το κατάστημα να μας κάνει κράτηση?
|
|
||||
|
||||
![]()
Σάββατο 19 Οκτωβρίου 5.30μμ στο Θησειο στο καφε στην πλατεια κοντα στο τρενο (εκει που κοψαμε την πιτα)
Σταυλος (stavlos.gr) Ηρακλειδων 10, Θησειο Χαρτης http://goo.gl/maps/qF0G5 Α ο σταθμος τρενου ... 450 μετρα.... Β το καφε 1. Chocolate Puma 2. rottbea 3. dimis1978 4. delta66 5. Ignatios* 6. nireas* 7. korasidikos 8. nospanos 9. Γιώργος Κ (ελπιζω να μην αλλαξει κατι στη δουλεια ωστε να ερθω!!) 10. Κλεο (φιλοξενούμενος στο Γιώργο Κ.) 11.kgf12345 12. platy 13. Γιαννης Μ5 (αν ερθει ο dimis) 14. konstantinos-z. (αν δεν "μπλεξω" στη δουλεια..) 15.Tanganyiκας 16.Varadero 17. vaspiou 18. no_name (εάν δεν δουλεύω θα έρθω) 19.Netrino 20. 21.Peggy-(Νικος) 22.tsoui 23.Jimbit22 εάν δεν δουλεύω 24.exelix Να πάρει τηλέφωνο ο vaspiou που έχει γλυκιά φωνούλα! ![]()
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Κλεόβουλος : 13-10-13 στις 19:06 |
|
||||
|
||||
![]()
αφού το ξέρεις δεν μπορω να σου αρνηθω..........
|
||||
|
||||
![]()
Πω πω....όλο μαντραχαλέοι και μόνο μια κοπέλα !
Θα κάτσω στη διπλανή παρέα ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Γι αυτο τους ειπα να φερουν και τα γυναικοπαιδα...Αλλα δεν βλεπω φως!
|
||||
|
||||
![]()
οκ με τον χωρο guys....ενημέρωσα για 25 ατομα...(ειμαι αισιόδοξος σήμερα)
|
||||
|
||||
![]()
Καλέεεε η μόνη γυναίκα θα είμαι?
![]() Έλεος!! Χμμμ μάλλον θα φέρω μαζί και την κολλητή μου. ![]()
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Θελετε να μου δωσετε εναν τελικό αριθμό να τους ενημερώσω?
|
||||
|
||||
![]()
Εγώ θα έλεγα 30+
(και δεν θα καλέσω όλους τους γνωστούς μου ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Αν συνεχιστει ετσι θα πρεπει να κλεισουμε θεσεις και στον ηλεκτρικο
![]() Ωραια πραγματα ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Εγώ πάντως κρατάω μικρό καλάθι...γιατί τα έκτακτα είναι μέσα στο παιχνίδι, αρκετοί εξαρτώνται απ το αν δουλεύουν ή οχι...κλπ
Αν είμαστε καμια 25αρια, θα είναι τέλεια! Αν κάποιος έχει τπτ φυτά, για το καλάθι, ας φέρει! ![]()
Σύμφωνα με τελευταία μελέτη του Εθνικού Θαλάσσιου Ενυδρείου της Βρετανίας και των πανεπιστημίων του Πλίμουθ και του Έξετερ, η παρατήρηση των ψαριών την ώρα που κολυμπούν «ρίχνει» την αρτηριακή πίεση και τους καρδιακούς παλμούς, μειώνοντας το στρες και οδηγώντας σε κατάσταση ηρεμίας. |
|
||||
|
||||
![]()
ετσι ετσι ολοι οι καλοι χωρανε
![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
1. Chocolate Puma
2. rottbea 3. dimis1978 4. delta66 5. Ignatios* 6. nireas* 7. korasidikos 8. nospanos 9. Γιώργος Κ (ελπιζω να μην αλλαξει κατι στη δουλεια ωστε να ερθω!!) 10. Κλεο (φιλοξενούμενος στο Γιώργο Κ.) 11.kgf12345 12. platy 13. Γιαννης Μ5 (αν ερθει ο dimis) 14. konstantinos-z. (αν δεν "μπλεξω" στη δουλεια..) 15.Tanganyiκας 16.Varadero 17. vaspiou 18. no_name (εάν δεν δουλεύω θα έρθω) 19.Netrino 20. 21.Peggy-(Νικος) 22.tsoui 23.Jimbit22 εάν δεν δουλεύω 24.exelix 25.Johnreta Εγώ στο πηγάδι κατούρησα ? Θα έρθω να σας γνωρίσω! |
|
||||
|
||||
![]()
1. Chocolate Puma
2. rottbea 3. dimis1978 4. delta66 5. Ignatios* 6. nireas* 7. korasidikos 8. nospanos 9. Γιώργος Κ (ελπιζω να μην αλλαξει κατι στη δουλεια ωστε να ερθω!!) 10. Κλεο (φιλοξενούμενος στο Γιώργο Κ.) 11.kgf12345 12. platy 13. Γιαννης Μ5 (αν ερθει ο dimis) 14. konstantinos-z. (αν δεν "μπλεξω" στη δουλεια..) 15.Tanganyiκας 16.Varadero 17. vaspiou 18. no_name (εάν δεν δουλεύω θα έρθω) 19.Netrino 20. 21.Peggy-(Νικος) 22.tsoui 23.Jimbit22 εάν δεν δουλεύω 24.exelix 25.Johnreta 26.efi. melisa Aν χωραει και αλλο ατομο η παρεα ερχομαι και γω! ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
¶μα δε βρεις καρέκλα θα διώξουμε τον Puma!
![]()
|
||||
|
||||
![]()
κριμα ειναι το παιδι!
Αν δεν βρω καρεκλα θα πω ενα γεια και θα φυγω... ας μην ξεκινησω τις γνωριμιες με αντιπαθειες ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Θα φέρω πτυσσόμενο σκαμπο όπως οι θειες στις εκκλησίες...υποχθονιε Πρασινε!
![]() ------------------------- Παράθεση:
Τον exelix ήδη τον αντιπαθώ ![]()
Σύμφωνα με τελευταία μελέτη του Εθνικού Θαλάσσιου Ενυδρείου της Βρετανίας και των πανεπιστημίων του Πλίμουθ και του Έξετερ, η παρατήρηση των ψαριών την ώρα που κολυμπούν «ρίχνει» την αρτηριακή πίεση και τους καρδιακούς παλμούς, μειώνοντας το στρες και οδηγώντας σε κατάσταση ηρεμίας. Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη ChocolatePuma : 15-10-13 στις 07:47 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
|||
|
|||
![]()
Εαν υπάρχει κάποιος που να έχει περισευούμενα ramshorn snails θα ήθελα να μου φέρει μερικά!Ευχαριστώ!!!
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 3 (0 μέλη και 3 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Ψαρο-συνθεση | constantinos | Στήσιμο Κοινωνικών ενυδρείων | 17 | 19-08-12 17:55 |
Τι θα κανατε αν.....(ψαρο-αινιγμα) | kwstas_original | Γλυκό νερό - Γενικά | 73 | 01-01-11 04:55 |
Ιδέες για ψαρο σύνθεση | Noel | Στήσιμο Κοινωνικών ενυδρείων | 2 | 10-08-10 04:13 |