|
|
||||
|
||||
![]()
οκ φίλε μου ευχαριστώ πάρα πολύ
|
|
||||
|
||||
![]()
καλησπέρα παιδιά !!
έχω μια ceramic lamp 60 βαττ σε περίπου απόσταση 15 cm ... μου δίνει 30-36 βαθμούς πόσες ώρες πρέπει να την έχω αναμμένη ??? και δεύτερο από ποια θερμοκρασία και μετά γίνεται βλαβερή για της χελώνες ??? ------------------------- κανένας ρε παιδιά?? Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη gkontos : 14-12-13 στις 20:48 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
θες ελενκτη θερμοκρασιας στο λενε και παραπανω
![]()
|
||||
|
||||
![]()
που μπορώ να βρώ ελεγκτή θερμοκρασίας φίλε μου ???
|
|
||||
|
||||
![]()
καλημέρα, η λάμπα uva/uvb θα πρέπει να είναι σε απόσταση τουλάχιστον 25 εκατοστών από την χελώνα και η χρονοπερίοδος που θα λιάζεται θα μιμείται την ηλιοφάνεια ανάλογα με την εποχή.
για λάμπα θερμότητας μπορείς να χρησιμοποιήσεις ακόμα και μία απλή λάμπα πυρακτώσεως ή μία λάμπα mvb. θα βάλεις ένα ευαίσθητο ηλεκτρονικό θερμόμετρο στην περιοχή λιάσματος και ένα στο νερό για να παρακολουθείς την θερμοκρασία.
|
||||
|
||||
![]()
οταν λέμε λάμπα πυρακτώσεως ?? στα πόσα βάτ ???
αρα την λάμπα θερμότητας πρέπει να την έχω ανοικτή όσο διαρκεί και η φωτοπερίοδος μου σωστα?? και κάτι τελευταίο τα παιδιά πιο πάνω μίλησαν για κάποιο εκλεκτή θερμοκρασίας που ανάβει και κλείνει την λάμπα μόνος του .. που το βρίσκω αυτό ?? |
|
||||
|
||||
![]()
φαντάζομαι σε ηλεκτρολογικά καταστήματα ή κάποια ενημερωμένα petshops.
μπορείς να βρεις όσες πρακτικές πληροφορίες χρειάζεσαι εδώ http://www.redearslider.com/lighting_issues.html πάντως για μένα, αν διαθέσεις μια ημέρα παρατήρησης της συμπεριφοράς της θερμοκρασίας ανάλογα με την απόσταση και τα βατ της λάμπας σου, ο ρυθμιστής δεν είναι απολύτως απαραίτητος
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Fluval ceramic CO2 diffuser | yoloris | Γλυκό νερό - Γενικά | 47 | 27-02-13 22:50 |
Tetratec CR Ceramic Rings 400/600/700/1200/2400 | screamer | Αρχάριοι γλυκού νερού | 5 | 22-01-13 19:25 |
Syporax - Ceramic rings | Pan | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 6 | 21-02-05 13:34 |
Heating Cables | Tolis | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 8 | 15-11-03 01:38 |