|
|
||||
|
||||
![]()
αυτο εξαρταται απτο τι χρειαζεται το ζωο,σε τι χωρο το εχεις και σε τι αποσταση θα μπει η λαμπα απτο σημειο που θες να ζεσταινεις.
ριξε μια ματια εδω και δες τους πινακες αποδοσης για καθε λαμπα. http://www.exo-terra.com/en/products/ceramic_heater.php ------------------------- χαχαχαχα! μακαρι! ![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη kgf12345 : 12-10-13 στις 10:32 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
χμμμ λοιπών τώρα που σας βρήκα όλους εδώ θα το εκμεταλλευτώ με τις απορίες μου !!!
1. η λαμπα η Ceramic Heat θα μπεί περίπου 10-13cm πάνω από το basking spot ... 2. τι θερμοκρασία χρειάζονται οι νεροχελώνες σε αυτό το σημείο (basking spot) ???? 3. Το ενυδρείο που έφτιαξα για τις νεροχελώνες μου έχει διαστάσεις 110χ55χ40 και έχω βάλει φίλτρο με σαμπ 450l/h αλλά βλέπω ότι δεν μου γυρίζει το νερό καλά. Μπορώ να βάλω κάτι τέτοιο κυκλοφορητής σε μια πλευρά κάτω από το νερό για να βοηθηθεί το νερό να κάνει κύκλο ??? 4. τώρα που θα χειμωνιάζει το ενυδρείο μου θα είναι ανοιχτό από πάνω τι θερμοκρασία πρέπει να έχει το νερό στις χελώνες και τι θερμοκρασία το basking spot ?? |
|
||||
|
||||
![]()
1. Η λάμπα θα μπει στην απόσταση που χρειάζεται για να έχεις την επιθυμητή θερμοκρασία. Αν η απόσταση δεν μπορεί να αλλάξει τότε θα πρέπει να βάλεις ελεγκτή θερμοκρασίας, ώστε να την ανοιγοκλείνει.
2. 32-35 3. Όχι, δε θα μπορούν να σταθούν με τέτοια κυκλοφορία. Μπορείς να αλλάξεις την αντλία επιστροφής με μία μεγαλύτερη ή να προσθέσεις μία ακόμα. Βέβαια θα πρέπει το sump να μπορεί και να κατεβάσει τα αντίστοιχα λίτρα. 4. Γύρω στους 25. Για το basking spot ρώτησες και πάνω.
|
||||
|
||||
![]()
οκ φίλε μου ευχαριστώ πάρα πολύ
|
|
||||
|
||||
![]()
καλησπέρα παιδιά !!
έχω μια ceramic lamp 60 βαττ σε περίπου απόσταση 15 cm ... μου δίνει 30-36 βαθμούς πόσες ώρες πρέπει να την έχω αναμμένη ??? και δεύτερο από ποια θερμοκρασία και μετά γίνεται βλαβερή για της χελώνες ??? ------------------------- κανένας ρε παιδιά?? Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη gkontos : 14-12-13 στις 20:48 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
θες ελενκτη θερμοκρασιας στο λενε και παραπανω
![]()
|
||||
|
||||
![]()
που μπορώ να βρώ ελεγκτή θερμοκρασίας φίλε μου ???
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Fluval ceramic CO2 diffuser | yoloris | Γλυκό νερό - Γενικά | 47 | 27-02-13 22:50 |
Tetratec CR Ceramic Rings 400/600/700/1200/2400 | screamer | Αρχάριοι γλυκού νερού | 5 | 22-01-13 19:25 |
Syporax - Ceramic rings | Pan | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 6 | 21-02-05 13:34 |
Heating Cables | Tolis | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 8 | 15-11-03 01:38 |