|
|
||||
|
||||
![]()
να ρωτησω και εγω εδω.
Σιτα τετοιου τυπου κανει για να βαλεις μεσα βιολογικο? εχω καμποση που μου περισσευει.Δεν εχει τιποτα μεταλλικο.(εξωτερικα τουλαχιστον)Ειναι σαν υφασμα σχεδον(διπλωνεται ανετα) ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
Φίλτρα έχω 2 τα Eheim 2217 στο ένα έχω 2λιτρα πλέον (είχα 1 λιτρο) siporax και 2 λίτρα substrat και στο δεύτερο είχα άνθρακα και σφουγγάρι, αφαιρέθηκε τελείως ο άνθρακας και μπήκε η ελαφρόπετρα περίπου 3 λίτρα Αλήθεια το substrat να το βράσω κάποια στιγμή ή να το αντικαταστήσω ? δεδομένου ότι τρέχει τουλάχιστον 7 χρόνια και το μόνο που του κάνω είναι ελαφρύ ξέπλυμα με νερό ενυδρείου Φίλε μου τι να σου πω, εγώ προσωπικά υλικά που δεν είναι για ενυδρειακή χρήση ή υλικά που δεν είναι για φύλαξη τροφίμων δεν θα εμπιστευόμουν.. Αλλά ας απαντήσουν και οι ποιο έμπειροι. |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Ετσι καθε δυο χρονια θα εχεις αντικαταστησει ολο το υλικο με "καινουριο". Το ενυδρειο δεν θα εχει προβλημα με τη βιολογια του, αφου καθε φορα που το κανεις αυτο, θα καθαριζεις μονο το 1/4 του συνολικου υλικου.
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
1,5 Ετος λειτουργίας | gplatakis | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Ν. Αμερικής | 3 | 14-07-10 23:48 |
Aσχετος | beteranos | Αρχάριοι γλυκού νερού | 0 | 12-11-08 00:54 |
ασχετος απο φυτα | konstantinos. | Γλυκό νερό - Γενικά | 3 | 22-08-08 01:29 |
ασχετος | odin79 | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 8 | 14-04-08 14:08 |
Βοηθεια Ασχετος | ΚΚΩΣΤΑΣ | Αρχάριοι γλυκού νερού | 2 | 24-03-08 08:08 |