|
Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Ν. Αμερικής Παρουσιάσεις ενυδρείων Ν. Αμερικής, συζητήσεις για διακόσμηση |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Το εστειλες με την λευκοκεφαλα στον διαγωνισμο το αφρικανικο?
|
||||
|
||||
![]()
οπως ηταν Δημητρη ναι..τσαντίστηκα με τις φωτό,εβαλα εβγαλα φυτα απο μέσα και τελικά το στειλα οπως ηταν..απλα για τη συμμετοχή..δεν μου πήγαν τα πράγματα οπως τα ηθελα..καθολου ομως....
|
|
||||
|
||||
![]()
Ενταξει,την λευκοκεφαλα επρεπε να την αφαιρεσεις ομως,πρωτη μουρη την εχεις.
|
||||
|
||||
![]()
δε βαριεσαι..τώρα το στειλα..πάμε για άλλα καλυτερα...ιδιαίτερη άκρη με φυτά βιοτόπου και γενικότερο στησιμο ,δεν εβγαλα σε κανενα site πάντως !
τώρα που απο ν.αμερικη πηγα αφρική πρέπει να ξαναανοίξω τα βιβλία ![]() ![]() πάντως τα ψάρια ειναι απίστευτα |
|
||||
|
||||
![]()
Αμα θες pistia εχω.Εχει προδιαγραφες καλες!!!!Με ηρεμια θα το κανεις super,δεν σε φοβαμαι εσενα.
|
||||
|
||||
![]()
ευχαρίστως δημήτρη..το μόνο που φοβάμαι εινια η αποσταση απο τις λάμπες επειδη ειναι το μανισιο φωτιστικό...!!! αν ερθεις απο τη συνάντηση φέρε μερικές μαζι...
|
|
||||
|
||||
![]()
Σε μανισιο φωτιστικο τις εχω και γω και πανε σφαιρα.Δυστηχως στην συναντηση δεν θα ειμαι,τρεχουμε αγωνα 19-20 στην Θηβα.
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
ΕΝΥΔΡΕΙΟ 125L Πρόβλημα με αμμωνία | Βάγγος | Αρχάριοι γλυκού νερού | 13 | 18-10-11 06:44 |
tanganyika biotope | octania246 | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Λιμνών Ανατολικής Αφρικής | 8 | 21-07-10 16:13 |
Tanganyika biotope | chris129 | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Λιμνών Ανατολικής Αφρικής | 16 | 11-10-08 20:26 |
Biotope Tanganyika | Cydox | Tanganyika | 1 | 11-04-07 19:08 |
Tanganyika Biotope | deMetrIs | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Λιμνών Ανατολικής Αφρικής | 18 | 20-01-07 19:52 |