|
|
||||
|
||||
![]()
Αν θελουμε καποιο απο τα βιβλια υπαρχει καποιο βιβλιοπωλειο στην ελλαδα που να μπορει να τα φερει?
|
||||
|
||||
![]()
Ευχαριστούμε για το άρθρο!
+1
|
||||
|
||||
![]()
Ψάξτε στο amazon και στο e-bay (και το βιβλιοπωλείο από 'κει θα τα φέρει πιθανότατα)
|
|
||||
|
||||
![]()
με έχει εξυπηρετήσει με αρκετά καλά αποτελέσματα ο Παπασωτηρίου. Ειλικρινά όμως όποτε δεν έχω χρησιμοποιήσει το ¶ΜΑΖΟΝ το έχω μετανιώσει.
Από όλα τα βιβλία το πιο χρήσιμο και καλό μακράν είναι το Culturing live foods. θα πάθετε την ζημιά της ζωής σας. |
|
||||
|
||||
![]()
Παιδια η βιβλιοθηκη του φιλου Μαρτιν ειναι απιστευτη ,ευτυχως ειμαι απο του τυχερους που οποτε βγαινουμε για καφε φερνει και κατι νεο να διαβασουμε και να σχολξασουμε.
Καλως ηλθες στο GAB φιλαρακι |
|
||||
|
||||
![]()
εχω μεινει αναυδος!
![]() ![]() ειναι οτι καλυτερο να εχεις μερικα ενυδρειακα βιβλια να διαβαζεις στον καναπε,με μια ζεστη σοκολατα ![]() ειδικα οταν δεν εχεις και ενυδρειο ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
http://www.aquatek.gr/vb/showthread....327#post791327
Σύμφωνα με τελευταία μελέτη του Εθνικού Θαλάσσιου Ενυδρείου της Βρετανίας και των πανεπιστημίων του Πλίμουθ και του Έξετερ, η παρατήρηση των ψαριών την ώρα που κολυμπούν «ρίχνει» την αρτηριακή πίεση και τους καρδιακούς παλμούς, μειώνοντας το στρες και οδηγώντας σε κατάσταση ηρεμίας. |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Σας ζηλευω |
|
||||
|
||||
![]()
Όταν συνάντησα το φίλο Martin το 2008,γνώρισα περισσότερα πράγματα από ένα "ψαγμένο χομπίστα",είναι ένας άνθρωπος διψασμένος για γνώση.Το συγκεκριμένο εξαιρετικό post,έτυχε και το διάβασα και παλαιότερα χωρίς να έχει απολύτως κανένα σχόλιο από τα μέλη του φόρουμ(δεν αναφέρομαι στο GAB).Σε ευχαριστώ πολύ για το μακροσκελές και ουσιαστικό post.Ελπίζω να σε "τρακάρω" σε κάποιο ενυδρειακό μαγαζί σύντομα!
|
|
||||
|
||||
![]()
Ευχαριστώ αδερφέ. Πλέον θα περιοριστώ σε ένα καινούργιο κοντά στο εμπορικό στον Ασπρόπυργο μια και λεφτά για βενζίνες. Μικρή θυσία, μια χαρά μαγαζί με καλά προϊόντα. Αλλά θα μου λείψουν οι συζητήσεις με πολλούς φίλους ιδιοκτήτες που αγαπώ!
![]() Παράθεση:
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Συλλογή Βιβλίων | nkarvounis | Βιβλιογραφία Γλυκού Νερού | 12 | 26-08-05 10:23 |
Ανάλυση σκληρότητας νερού. | soulmate | Γλυκό νερό - Γενικά | 4 | 20-06-03 15:17 |