|
|
|||
|
|||
![]()
δεν ειναι για εμενα...ενα φιλος που ειναι υδραυλικος θελει να μαθει...απο οτι ξερω εγω αυτα τα φιλτρα εχουν μεταλικα στην εισοδο και εξοδο...τα πασα δλδ...οποτε δεν?αυτα δεν αλλαζουν...εγω παλι γιατι πιστευω οτι ειναι ευκολα στο ανοιξε κλεισε....αλλαζω συνεχεια τετοια στο σπιτι...μεχρι και κλειδι εχουν.....και ειναι και μονομενα....και λογικα μπορεις να βαλεις οσα θες σε σειρα..και υπαρχουν και πολυ πιο μεγαλα...βεβαια μετα παει πολυ σε κοστος....πηρα φορα...χεχε...απλα καναμε σκεψεις....εχει ενα μικρο ενυδρειο που θελει να φτιαξει και αφου ειναι η δουλεια του τετοια το ψαχνει...
|
|
||||
|
||||
![]()
Ισως υπαρξει προβλημα λογο των μεταλλικων μερων τους! Τωρα μια δοκιμη/πειραμα θα σας δειξει!!
|
|||
|
|||
![]()
καλα ναι φυσικα...αλλα αν πανω στα πασα βαλουμε πλαστικα?να μην κανει επαφη με το νερο...λογικα θα ειναι οκ...
|
|
||||
|
||||
![]()
Αντλια?
|
|||
|
|||
![]()
ε ναι θα βαλει λογικα...δεν ξερω ποσα λιτρα ειναι για να του πω περιπου..
|
|
||||
|
||||
![]()
Αφου θα βαλει αντλια που θα βαλει, ας φτιαξει σαμπ καλυτερα ή αμβουργου (matt filter)
Και απλετος χωρος για υλικα και οχι πλημμύρες
|
|||
|
|||
![]()
μμμ..καλο..αλλα απο οτι μου ειπε ειναι μικρο...δεν ξερει ποσο..μπορει αυριο να μαθω..αλλα για κατι μικρο δεν νομιζω οτι αξιζει να κανει σαμπ...αλλα για το matt filter μπορει....αλλα και αυτο που λεει,δεν νομιζω οτι ειναι κακο...σαν ιδεα.
|
|
||||
|
||||
![]()
εγω ειμαι υπερ του DIY, ακομα και 1000 ευρω να δωσει για ετοιματζηδικο την ποιοτητα ενος σωστου diy (ειδικα αν παει σε sump) δεν την ποιανει ουτε για πλακα.
Οι θηκες προφιλτρων δεν ειναι κακη ιδεα, αλλα ενα sump σιγουρα ειναι πολυ ανωτερη περιπτωση, και βοηθαει και σε πολλα. Καλ ειναι να αποφυγεις τα μεταλα, ακομα κι αν ειναι καταλληλα για ποσιμο, και απο κει και περα ας βαλει τη φαντασια του να δουλεψει... Η σειρα υλικων ειναι 1 "χοντρο φιλτραρισμα" (πχ μακαρονι, μπλε σφουγκαρι, μπερδεμενη πετονια, ουπα, κτλ κτλ κτλ) 2 βιολογικο υλικο (πχ ελαφροπετρα) και 3 ραφιναρισμα (ενυδριακο βαμβακι)
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
ερωτηση...?! | xristos400 | Αρχάριοι γλυκού νερού | 6 | 15-05-12 21:25 |
ερωτηση... | sharky13 | Αρχάριοι γλυκού νερού | 6 | 30-01-09 15:01 |
Ερωτηση για Α/Ο | nikolas87 | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 4 | 25-09-07 07:57 |