|
|
||||
|
||||
![]()
Πάνο δεν φταίνε τα mts. Τα νερά μας φταίνε.
Εγώ δεν έχω στεριώσει ποτέ βαλισνέριες. Δοκίμασε με ανούμπιες, crinum, pteropus, κρυπτοκορίνες (με βάση την, δική μου, σειρά επιτυχίας ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Αλλα και με ανουμπιες και pteropus που ειχα δοκιμασει πολυ παλιοτερα μια απο τα ιδια ![]()
|
||||
|
||||
![]()
ο συνδυασμός που σκοτώνει
![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Βρηκα τη λυση
![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Eγώ είχα δοκιμάσει με επιτυχία βαλισνέριες, ανούμπιες και κρυπτοκορίνες. Μάλιστα οι κρυπτοκορύνες πήγαιναν καλύτερα απ'όλα. Είχα πεχά αν θυμάμαι καλά 8,2 - 4. Τα άλλα δεν τα θυμάμαι. Πάει καιρός...
|
|
||||
|
||||
![]()
Το ιδιο ισχυει και σε εμας.
Οσες φορες εχουμε βαλει βαλισνεριες εγω και αλλοι φιλοι συνχομπιστες στα αφρικανικα μας ποτε δεν στεριωσανε.... Βεβαια στο καινουριο set up που ετοιμαζω παλι εβαλα..θα δειξει!
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Ειπα να ξεκινησω κιεγω ενα Paludarium | targas21 | Paludarium - Vivarium - Καλλιέργειες εκτός νερού | 4 | 27-01-12 20:47 |
ειπα να κανω δωρο στον αδερφο μου το νεμο αλλα.... | ignatios1993 | Reefsafe | 2 | 08-11-11 06:50 |
ειπα και εγω να παρουσιασω το ενυδρειακι μου! | ignatios1993 | Bettas | 14 | 20-10-11 22:38 |
Ειπα να κανς Infusoria αλλα... | goazila | Αρχάριοι γλυκού νερού | 12 | 21-11-09 12:27 |
Λιγο ατυχος... | thanasis76 | Γλυκό νερό - Γενικά | 11 | 20-11-07 15:05 |