|
|
||||
|
||||
![]()
Ρε συ Θανάση το θέμα είναι εσύ να ξεκουβαριαστείς. Εμείς παρατηρητές ήμαστε. ¶ντε τον έφαγες τον γάιδαρο, στην ουρά θα κολλήσεις;
|
|||
|
|||
![]()
Φίλε μιας και το ενυδρείο θέλει χαμηλές θερμοκρασίες , με ένα κλιματιστικό ινβερτερ είσαι άρχοντας! Απλά βρες ένα καλό υδραυλικο/ηλεκτρολόγο να στο συνδέσει να δίνει bypass στο ενυδρείο και να σου βάλει έναν ανοξείδωτο εναλλάκτη θερμότητας στο sump ή στο ενυδρείο. Πολύ λιγότερο κόστος , χαμηλή κατανάλωση και δεν θα χεις προβλήματα με λέβητες/πετρελαια, φωτιές.
Εννοείται ότι ο ηλιακός είναι η λύση νουμερο 1. |
|
|||
|
|||
![]()
Απορίες και ψάξιμο κάνουμε όλοι! Δεν κουράζεις με τίποτα!
Μια σόμπα πετρελαίου έχει μίνιμουμ 6 λίτρα ντεπόζιτο Μια πελετ σίγουρα καίει κατά πολύ λιγότερο και μπορεί το καύσιμο να μηδενιστή σε κόστος στην επαρχεία Μακροπρόθεσμα αν δώσεις 2000 ευρώ θα ζεσταθείς εσύ και η πισίνα σου και θα σου έρχεται σαν κόστος μια μικρή κατανάλωση ρεύματος 40 έως 80 watt (σου φάνηκαν πολλά τα 2000 ευρώ που έγραψα <σόμπα pellet και μηχανισμός για να φτιάχνεις μόνος σου pellet κάπου εκεί πηγαίνει) |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Το πετρελαιο ξεχασετο. |
|
||||
|
||||
![]()
παιδια σας ευχαριστω πολυ για τις σκεψεις σας και την βοηθεια σας... για την ωρα γερνω προς την σομπα πελλετ. θα μου βγει κοντα στο 1000 αρικο μαζι με κανα τονο πελλετ...
το ποσο θα καιει δεν το ξερω ακομη αλλα εχω στο μυαλο μου να της κανω μια μετατροπη αν την παρω.... ![]() ![]() ![]() ![]() καλο ε??? ακομη δεν την πηρα και σκεφτομαι να την μαστορεψω.... ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
μιλας για κατι τετοιο...??? http://www.alphaclimagr.gr/p.ARISTON...IS.800736.html η κανονικα σκαψιμο στο εδαφος και τα σχετικα??? γιατι εδαφος δεν εχω καπου να σκαψω.... ![]() ![]() αν εχεις κατι στο μυαλο σου ολοκληρομενη λυση πες μου....
|
||||
|
||||
![]()
Όχι για κάτι τέτοιο μιλάω, σαν το λινκ, μιλαω αφού για το έδαφος είχαμε πει οτι δεν υπάρχει χώρος. οκ θα κάνω μια ερώτηση και θα σου απαντήσω πιο αργά σήμερα.
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Σύστημα ψύξης/θερμανσης σε rio 240 | Maverick | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 25 | 09-05-11 22:14 |
Συστημα ψυξης θερμανσης ενυδριου | 3r4ndo | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 162 | 02-07-09 21:24 |