|
Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων Παρουσιάστε το κοινωνικό σας ενυδρείο! |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Τα 20 λίτρα όντως αναφέρονται ως ελάχιστο για το συγκεκριμένο είδος
Ωστόσο δεν έχω διαβάσει ποτε κανέναν να προτείνει το είδος αυτο για μεγαλύτερα ενυδρεια πχ 30λιτρο Όσο μικρά κι αν παραμένουν, συμφωνώ απόλυτα με τον Χρήστο πως δύσκολα κρατάς σταθερές συνθήκες σε τόσα λίγα λίτρα Και μην ξεχνάμε πως στη φύση μπορει να ζουν σε μια λακκούβα αλλα εκει τις απώλειες τις κανονίζει η ίδια η φύση Εννοείται πως δεν διαφωνούμε κάπου και πως ανταλλάσουμε απόψεις Μακάρι να πανε ολα καλα και με τα ψαράκια και με τους γόνους Edit : Το apple ίσως να πρεπει να μετακομίσει ![]()
Σύμφωνα με τελευταία μελέτη του Εθνικού Θαλάσσιου Ενυδρείου της Βρετανίας και των πανεπιστημίων του Πλίμουθ και του Έξετερ, η παρατήρηση των ψαριών την ώρα που κολυμπούν «ρίχνει» την αρτηριακή πίεση και τους καρδιακούς παλμούς, μειώνοντας το στρες και οδηγώντας σε κατάσταση ηρεμίας. |
|
||||
|
||||
![]()
Όντως δε χρειάζονται απαραίτητα πολλά λίτρα για να "δείξουν", αλλά τα λίτρα χρειάζονται και για την ευκολία του ιδιοκτήτη. Πέρα από αυτό δεν μπορώ να πω ότι ζουν σε λακούβες (ότι μπορούν να βρεθούν σε οποιοδήποτε σημείο κρατάει νερό ναι), μάλλον σε λακούβες πεθαίνουν! Για αυτό και πηδάνε τόσο πολύ για να βρουν σημείο που να είναι πιο πιθανή η επιβίωσή τους (για αυτό το λίγο που ζουν) και το ζευγάρωμά τους.
|
||||
|
||||
![]()
Ναι φυσικά και έχω καπάκι!!
Παράθεση:
![]() Το apple είναι μόνο το κέλυφος.. Εχει πεθάνει πολύ καιρό πριν.. ![]() Παράθεση:
|
|
||||
|
||||
![]()
Mικρε δεν ξεκινάς να στ΄λενεις κανα αυγο? ;D
|
|
||||
|
||||
![]()
ΕΕΕ!!
Οχι και μικρός!! ![]() ![]() Εχω μαζέψει πάνω από 70 αυγά και όλο μαζεύω.. ![]() Είσαι σίγουρος πως μπορείς να βγάλεις μικρά?Είναι πολύ δύσκολα με την τροφή τους!! |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]()
Σύμφωνα με τελευταία μελέτη του Εθνικού Θαλάσσιου Ενυδρείου της Βρετανίας και των πανεπιστημίων του Πλίμουθ και του Έξετερ, η παρατήρηση των ψαριών την ώρα που κολυμπούν «ρίχνει» την αρτηριακή πίεση και τους καρδιακούς παλμούς, μειώνοντας το στρες και οδηγώντας σε κατάσταση ηρεμίας. |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() ![]() ------------------------- Καμιά άλλη παρατήρηση για βελτίωση?? Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη piranha friend : 08-10-13 στις 12:23 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
περισσότερα φυτάκια ,αυτη τη στιγμη δεν ειναι πυκνοφυτεμενο
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Ναι ρε φίλε όντως δεν είναι!!
![]() ΘΑ πάρω την Παρασκευή βαλινσέριες και μος και ένα άλλο που δεν το θυμάμαι.. ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Πανο καλη φοιτητικη ζωη αρχικα. Ευχομαι να το δεις το χομπυ με μεγαλυτερη ωριμοτητα. Το φυτο που εχεις φυτεμενο γνωριζεις πως το λενε ?
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ------------------------- Παράθεση:
![]()
Σύμφωνα με τελευταία μελέτη του Εθνικού Θαλάσσιου Ενυδρείου της Βρετανίας και των πανεπιστημίων του Πλίμουθ και του Έξετερ, η παρατήρηση των ψαριών την ώρα που κολυμπούν «ρίχνει» την αρτηριακή πίεση και τους καρδιακούς παλμούς, μειώνοντας το στρες και οδηγώντας σε κατάσταση ηρεμίας. Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη ChocolatePuma : 15-10-13 στις 17:07 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Εγω από τις συνθήκες που έχω υποθέτω πως πήδηξε εκτός νερού διότι ήθελε να αναπαραχθεί ενω τα θυληκά μιας που είναι μικρά όχι..
|
|
||||
|
||||
![]()
καθε ποτε μετρας νιτρικα?
|
|
||||
|
||||
![]()
Σχεδόν κάθε βδομάδα, γιατί???
|
|
||||
|
||||
![]()
Λοιπόν έχουμε εξελίξεις..
![]() ΤΑ θηλυκά όσο περνάει ο καιρός μεγαλώνουν όπως και ο μοναδικός πλέον αρσενικός! Γεννάνε αυγά αλλά τα τρώνε κατευθείαν και δεν προλαβαίνω να τα πάρω από το ενυδρείο.. ![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Παλιό ενυδρείο καινούρια αρχή | aNe | Στήσιμο Κοινωνικών ενυδρείων | 16 | 17-02-13 01:27 |
Ένα παλιό ενυδρείο που δεν υπάρχει πια... | Αλέξης6 | Bettas | 6 | 03-05-10 00:37 |
OSCAR σε παλιό ενυδρείο και η μετακόμιση... | elk | ¶λλες κιχλίδες Ν. Αμερικής | 13 | 16-08-09 21:37 |
Το παλιό Σπασμένο ενυδρείο μου!!! | mesasola | Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων | 10 | 26-10-08 08:21 |
Απο παλιό σε Νέο Ενυδρείο | sfk | Αρχάριοι γλυκού νερού | 3 | 29-08-08 15:20 |