|
Paludarium - Vivarium - Καλλιέργειες εκτός νερού Μισό νερό, μισό γη και αέρας, σε όλους τους συνδυασμούς! |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
Λύσεις ? έτοιμο μεγαλύτερο ενυδρείο!
Κατασκευάζεις κάποιο εσύ στα μέτρα σου!(η στεγανότητα και οι πιέσεις δεν σε απασχολούν τόσο) Κάτι σε ξύλινο με πρόσοψη τζάμι? (απλό κόντρα πλακέ?) Απλά είναι τι θέλεις εσύ! |
|
|||
|
|||
![]()
σκεφτομουν να κανω ενα 80*80*50 και να το κανω με 4 τζαμι. να γινει σε μια γωνια ενα σαν πισινα γιανα βαλω καποια αντλια με σπραι μπαρ γιανα πιτσιλαει στο τζαμι και να πεφτει το νερο παλι μεσα.με σκεπτηκο να διμιουργει υγρασεια.
|
|
|||
|
|||
![]()
Οι διαστάσεις καλές μου ακούγονται!
Καθαρή ερώτηση. Emersed? Paludarium? Στα emersed με ένα ψέκασμα καθάρισες και αυτό το βλέπεις ποτέ το θέλει(θόλωμα στα τζάμια) Αν όμως θέλεις να ξεφύγεις και να πας σε κάτι άλλο φτιάχνεις τεχνητή βροχή (διάτρητο καπάκι ) Σε ψεκασμούς και ανεμιστήρες για την αλλαγή αέρα (δημιουργούνται μύκητες και σαπίσματα) Οπότε για αρχή καθάρισε στο μυαλό σου τι θες? Και σίγουρα εδώ είμαστε |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]()
|
|||
|
|||
![]()
ενταξη Γιωρηκα ειμαι αναποφασηστος ίσος και ο μονος που εχει μεγαλο και μικρο ενυδρειο και δεν ασχολητε με το μεγαλο!!!
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
το νεο μου 80 λτ (2ρη προσπάθεια) | jpappas | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 4 | 29-02-12 10:24 |
Προσπάθεια Νο 2 | DaltonGR | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 7 | 10-12-10 08:28 |
Προσπάθεια | anasios | Θαλασσινό νερό - Γενικά | 30 | 30-07-08 19:56 |
¶λλη μια προσπάθεια!! | aggeliki_k | Αρχάριοι γλυκού νερού | 8 | 14-05-08 21:43 |
Προσπάθεια Νο 2 | chrisx | Δίσκοι | 14 | 29-03-07 21:06 |