|
Τεχνικά θέματα για ενυδρεία με ασπόνδυλα Φίλτρανση,υπόστρωμα,πρόσθετα κτλ |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
1) Λογικά καποιο απο την ποσότητα , που εισάγουμε με αεραντλία, περνάει και στο νερό.. όπως γίνεται και με το co2.
2)Ανταλλαγή αερίων, μα και στην ατμόσφαιρα δεν υπάρχει co2? Σε ενυδρειο ακόμη και να μην χρησιμοποιεις μπουκάλα η diy co2 στο νερό υπάρχει , συνηθως 7 ppm ... 3) Σπύρο τα δοκίμασα τα τερατάκια, αλλα δυστυχώς δεν..., είχα βάλει φέτος 3 konig 12 αρια , σε 80 αρι ενυδρειο, το μεγιστο που πετυχανε ητανε με το να δουλευουν ολη την ημερα 3-4 βαθμούς διαφορά απο το δωμάτιο... ο ένοχος? Η υγρασία! Στην Αθήνα δεν εχεται υγρασία, εδω στην Ρόδο , ακόμη και το καλοκαίρι ,έχουμε 60-70 % υγρασία, οπότε εξάτμιση δεν γίνεται... Λογικά θα ανοιγοκλείνει την πόρτα 2-3 φόρες την ημερα... Το ειχα σκεφτει και εγω , αλλα δεν ειχα περισευμα ψυγείο.. ![]() Για να μην γραφεσαι στο φορουμ ,σου αναιβαζω την φωτο. |
|
||||
|
||||
![]()
Πσσ.. Σωστός.. Και παίζει ένα ίδιο βιτρίνα αυτόν τον καιρό, μόλις σώθηκε από πέταμα.. Θα του αλλάξω ηλεκτρικά για να δουλέψει στους 23 ..!
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() Παράθεση:
Παράθεση:
Η υγρασια παιζει σημαντικο ρολο στην εξατμιση. Δεν εχω γενικα υγρασια. Οταν εχω υγρασια, φαινεται στο θερμομετρο του ενυδρειου που δεν κατεβαινει ευκολα. Τα ανεμιστηρια βαρανε υπερωριες.
|
||||
|
||||
![]()
Δηλαδή το συγκεκριμένο ψυγείο είναι πιο φθηνό από ένα μικρό chiller; ή έστω από 3 μικρά chiller;
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Έχει 360¤ περίπου στο μακρο χωρίς τον κοντρολερ για να δουλεύει στους 23 ..
|
||||
|
||||
![]()
Μεταχειρισμενα απο Pepsi Cocacola εχουν γυρω στο 200αρι!Τωρα με το ρευμα δεν ξερω τι διαφορα θα χει απο οσο τα chiller
|
||||
|
||||
![]()
2,2 kWh /24h λέει το δικό μου αλλά σε θερμοκρασίες ψυγείου οπότε στους 23 πιστεύω η κατανάλωση θα είναι στη μέση..Μπορεί και πιο κάτω..
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
O Raven "πρασινισε" και ο "θρονος" οπως και το gab κανει το γυρο του κοσμου!!! | Γιώργος Κ | Ιστοσελίδες στο Internet | 37 | 23-08-10 22:10 |
"Επίσημη" έκδοση "υπολογιστή" ενυδρείου | Fonamstel | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 27 | 07-06-04 04:23 |
ΠΕΡΙ "ΖΟΥΜΙΩΝ" ΚΑΙ "ΑΦΕΨΗΜΑΤΩΝ" (Συνεχει | newfish | Γλυκό νερό - Γενικά | 0 | 18-12-02 21:29 |