|
Αnouncements - Interviews - News An international channel of communication |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Οποτε δεδομενες συμμετοχες εχουμε απο τους:
Nikosn Nicpapa Κουραμπιε saxlina Κλεοβουλο Νasgul Platy stanlee Lingistis ? Bout ? Dimitris77 ? beat89 ? Harris samos ? Δεν ειναι και ασχημα,αλλα εχουμε πολλα ακομα καλα ενυδρεια..... Οποιος στελνει,ας ενημερωνει εδω περα και αν εχετε και καμια απορια γραψτε την.
"Όταν μια γυναίκα κοιμάται μονή,είναι ντροπή για όλους τους άνδρες του χωριού..." Ν.Καζαντζακης Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Dimis : 30-09-13 στις 01:03 |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
||||
|
||||
![]()
το ενυδρείο μου ειναι σχεδόν στημένο..μονο τα ψάρια λείπουν που ακομα δεν εχω καταληξει τι θα μπεί,και γυρνάω τα μαγαζιά
![]() επισης εχω και φωτογραφο ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Δηλαδη παιζει να ξεπερασουμε τις 15 συμμετοχες...
Εξαιρετικα. Αν και ξαναλεω πως θα μπορουσαμε να φτασουμε και τις 30...
|
|||
|
|||
![]()
Biotope Aquarium Design Contest 2013:
Hello, your entry is accepted. Thanks a lot for participating! Best regards |
|
||||
|
||||
![]()
Ευγε και σε σενα νεε μου...
Χρωστας και παρουσιαση του νεου σου ακουασκεηπ.
|
||||
|
||||
![]()
Ευγε Ντμιτρι 1978.
Σπασιμπα.
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Είμαι περίεργος να δώ τα ντουλαπάκια των φυτεμένων | nicpapa | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 26 | 15-01-11 16:46 |
Διαγωνισμος: Πανελλήνιος διαγωνισμός Aquascaping – Αρχιτεκτονικής Φυτεμένων Ενυδρείων | mikenuke | Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων | 9 | 10-07-08 13:01 |
Διαγωνισμός AGA | candus | Γλυκό νερό - Γενικά | 0 | 29-11-07 22:46 |