|
Δίσκοι Κατά πολλούς οι βασιλιάδες του ενυδρείου. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
αρα την αιτια σου τι λενε με τον τροπο τους αλλα δεν τους ακους μαλλον.. μολις μαθεις να τους "διαβαζεις" ολα θα ειναι πιο ευκολα για σενα μην τρελενεσαι χαλαρωσε και απολαυσε τους
![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Μα το φως το έχω μειώσει στο ελάχιστο έχω βάλει για δομική και στις 2 λάμπες τους ανακλαστήρες ανάποδα από χθες επίτηδες για να δω τι θα κάνουν... Καμία διάφορα... Με το που δουν φως κάτω από τις ρίζες με την μία... Τώρα αυτήν την στιγμή που γράφω το φως είναι ακόμα κλειστό... Ε δεν έχουν σταματήσει το πέρα δώθε όλα μαζί ούτε δευτερόλπτο... Λες και βλέπω ρόδοστομους...
![]()
|
||||
|
||||
![]()
χαλαρωσεεεεε!!!!
|
|
||||
|
||||
![]()
Τριβώ τα μάτια μου τα ξανάτριβώ και δεν πιστεύω ακόμα αυτό που βλέπω σήμερα... ΚΟΛΥΜΠΑΝΕ!!!!! ¶Φησα και σήμερα τους ανακλαστήρες έτσι και έχω πολύ λίγο φως! Και επιτέλους σαν να ξεθαρέψανε λίγο! !
|
||||
|
||||
![]()
το οτι κολυμπανε οι δισκοι ειναι απο μονο του αξιοθαυμαστο
![]() ![]() ειναι και λευκη η αμμος κ φεγγει και απο κατω... |
|
||||
|
||||
![]()
ενταξει τα παραλες λιγο!!!
![]() ![]() ![]() ------------------------- http://www.youtube.com/watch?v=rW2oA7NPe2Y ------------------------- οριστε και βιντεο... ειναι τραβιγμενο πριν απο λιγο!! ![]() ![]() ![]()
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη pantelos : 29-09-13 στις 18:59 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Mια χαρα! Πολυ δραστηριοι.
![]() ![]() ![]() Βασικα λες 6 κορυ 2 ανσιστρους. Πουντα γιατι δεν φαινονται? Σε ολο το βιντεο δεν ειδα κανενα εκτος απο κατι στην δεξια γωνια πισω που δεν μ[πρω να καταλαβω τι ειναι. |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Βιοτοπικο Βορειας Αμερικης. | sarpijk | Γλυκό νερό - Γενικά | 6 | 25-11-13 19:49 |
450 λιτρα Ν. Αμερικης ιχθυοσυνθεση | mmamatsis | Αμαζόνιος και περίχωρα | 9 | 19-12-12 09:34 |
Βιοτοπικo Νοτιου Αμερικης | aquaworld | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Ν. Αμερικής | 14 | 09-10-12 21:27 |
Ενυδρειο Νοτιου Αμερικης(Αμαζονιου) | beat89 | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Ν. Αμερικής | 67 | 11-09-11 18:23 |
panos-alex/polis Νοτιου Αμερικης 400 | Πάνος | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Ν. Αμερικής | 69 | 14-04-09 20:54 |