|
Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Λιμνών Ανατολικής Αφρικής Παρουσιάσεις ενυδρείων Λιμνών Ανατολικής Αφρικής, συζητήσεις για διακόσμηση |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
Παράθεση:
Θα ηθελα ενα τέτοιο ενυδρειο... |
|
||||
|
||||
Και εγω ετσι ακριβως το σκεφτηκα και τελικα αξιζε τον κοπο. Το χρονο που θα "εχανες" φροντιζοντας τα φυτα, τον περνας βλεποντας τα διαολακια να κανουν τη ζωη τους.
|
||||
|
||||
Κάποια στιγμη αν ελευθερωσω το 180 αρι , αντικαθιστωντας το με ενα 460 λιτρο φυτεμένο, θα το πάρω λιγος προς αφρικη...
|
|
||||
|
||||
Δεν θα το μετανοιωσεις, πιστεψε με
|
||||
|
||||
Παράθεση:
Είναι επικίνδυνη..."στροφή"...
Σύμφωνα με τελευταία μελέτη του Εθνικού Θαλάσσιου Ενυδρείου της Βρετανίας και των πανεπιστημίων του Πλίμουθ και του Έξετερ, η παρατήρηση των ψαριών την ώρα που κολυμπούν «ρίχνει» την αρτηριακή πίεση και τους καρδιακούς παλμούς, μειώνοντας το στρες και οδηγώντας σε κατάσταση ηρεμίας. |
|
||||
|
||||
Παράθεση:
|
||||
|
||||
Χιλια δίκια έχεις !!!!
Κάπως έτσι πήρε τη στροφή http://www.aquatek.gr/vb/showthread.php?t=37339, συνεχισε να στρίβει http://www.aquatek.gr/vb/showthread.php?t=43973 και κατέληξε...πάνω στο "βράχο"... http://www.aquatek.gr/vb/showthread.php?t=56583 Πήγε να κάνει μια "προσπάθεια" εδώ http://www.aquatek.gr/vb/showthread.php?t=48400 ...αλλά τι να "σώσεις"...???
Σύμφωνα με τελευταία μελέτη του Εθνικού Θαλάσσιου Ενυδρείου της Βρετανίας και των πανεπιστημίων του Πλίμουθ και του Έξετερ, η παρατήρηση των ψαριών την ώρα που κολυμπούν «ρίχνει» την αρτηριακή πίεση και τους καρδιακούς παλμούς, μειώνοντας το στρες και οδηγώντας σε κατάσταση ηρεμίας. |
|
||||
|
||||
βοήθεια.....ένα πούμα με παρακολουθεί
|
|
||||
|
||||
M αρέσει το διάβασμα...εγώ φταιώ???
|
||||
|
||||
Και μερικες φωτογραφιες ακομα, αυτες που πηγαν στο διαγωνισμο της Ρωσιας.
Ελπιζω την αλλη φορα να εχουμε κανενα φωτογραφο να κανει καλυτερη δουλεια, γιατι δεν το εχουμε
|
||||
|
||||
βαλε ρε και την αλλη με σενα διπλα στο ενυδρειο!
|
|
||||
|
||||
+1
η βαλισνέρια τελικά είναι aethiopica ή spiralis? |
|
||||
|
||||
Παράθεση:
Παράθεση:
|
||||
|
||||
Παράθεση:
ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟ!!! |
|
||||
|
||||
Να' σαι καλα.
Απλα ελπιζω να μη μου γκρεμισουν τις πετρες απο το σκαψιμο και τα παρω αγκαλια καμια μερα
|
||||
|
||||
Παράθεση:
Φτου φτου μην το ματιασουμε κιολας. Αν χρειαστω τετοιες πετρες καποια στιγμη που θα μπορουσα να βρω λες; Εχουν στις μαντρες;Μου αρεουν οι καμπυλες που κανουν.Επισης χρειαζεται φελιζολ για το βαρος σε ενα rio 125 πχ; |
|
||||
|
||||
Πετρες μαζεψα απο Χαλκιδικη
Σε παραλιες μπορεις να βρεις οτι θελεις και να τις βαλεις αφοβα. Φελιζολ οπωσδηποτε. Ακομα και σε αυτο το μικρο ενυδρειο με τις λιγες πετρες, στην πισω πλευρα εχω 3 στρωσεις φελιζολ. Μπροστα που δεν εχω, εχουν φτασει σχεδον στον πατο απο το σκαψιμο τα σκασμενα, κι ας εχω αρκετη αμμο.
|
||||
|
||||
το εχω διαβασει οτι τις μαζεψες απο παραλια ναι.
Εδω στην αθηνα σιγα μην βρω σε παραλιες. Εχω καποιες απο Λευκαδα αλλα λιγες και πλατιες. Το φελιζολ μπαινει κατω κατω δηλαδη απο πανω οι πετρες και μετα ριχνεις αμμο σωστα? |
|
||||
|
||||
Ετσι ακριβως. Και φυσικα οι πετρες να ειναι καλα στερεωμενες.
|
||||
|
||||
Σε ευχαριστω πολυ.Δεν σου χαλαω αλλο το τοπικ.Οταν ερθει η ωρα μου θα ανοιξω ενα να σας ρωτηω οτι θελω.
|
|
|||
|
|||
αχ τι μας κανεις...!!!! κιαλλο ψαρακι στην wish list.....
|
|
||||
|
||||
|
||||
|
||||
αυτα ειναι μπραβο Θοδωρη να σου ζησουν!!!
|
|
||||
|
||||
Να'σαι καλα!
Να δω τι θα τα κανω ετσι οπως το πηγαινουν
|
||||
|
||||
Καλα γεννητουρια να τα χαιρεσαι
|
|
||||
|
||||
Μπράβο να σου ζήσουν. Εγώ να δω πότε θα αρχίσουν τα δικά μου!
|
|
||||
|
||||
Να σου ζήσουν Θοδωρή!!!!!
|
|
|||
|
|||
Να σου ζησουν!!!!!
|
|
||||
|
||||
....
Πραγματικά φίλε nazgul το ενυδρείο αυτό μ έκανε να σκεφτώ να στίσω και γω Αφρικάνικο αν και είμαι ορκισμένος Ν.Αμερικάνος!!!(γούστα είναι αυτά μη βαράτε!)
Απλά ότι πιο όμορφο και βιοτοπικό έχω δει για Τανκγανίκα!!! Να σου ζήσουν!!!!!!!!!!!!!!!!! |
|
||||
|
||||
Πηγαινε Αφρικη και θα κολλησεις!
Η αυτοκρατορια απ' οτι φαινεται αρχισε για τα καλα. Και δεν εχουν ακομα και οι τρεις θηλυκες μικρα. Η μια με τα περισσοτερα κελυφη στο κεντρο παει με πιο αργους ρυθμους.
|
Παρόμοια Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Neolamprologus multifasciatus | aquadominus | Tanganyika | 29 | 17-04-15 10:27 |
Neolamprologus multifasciatus | pavlos15 | Tanganyika | 35 | 07-06-10 23:32 |
Neolamprologus multifasciatus | imichal | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Λιμνών Ανατολικής Αφρικής | 4 | 19-02-08 23:14 |
Neolamprologus multifasciatus | antonis_p | Tanganyika | 1 | 24-01-08 08:47 |