|
Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων Παρουσιάστε το κοινωνικό σας ενυδρείο! |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
|
||||
|
||||
![]()
Λοιπον, παιδια ωρα να χαλαρωσετε λιγο, γιατι ο φιλος μας που θελει να μαθει μερικα πραγματα, δεν θα το κανει με αυτο τον τροπο. Δεν χρειαζεται να παμε σε κλειδωματα, διαγραφες ποστ κλπ. Καποιος ανοιξε το θεμα για να ενημερωθει.
Ο καθενας εχει τις αποψεις του για το χομπι, τις εμπειριες του, τον τροπο του, τις προτιμησεις του, οι οποιες ειναι σεβαστες. Το αν θα συμφωνησουν οι αλλο και θα ακολουθησουν τις ιδιες μεθοδους, ειναι δικο τους θεμα και μπορουν να κρινουν την ορθοτητα καποιων πραγματων. Για τα "τερατα" (ως κατοχως μικρων ενυδρειων και κατοικων), η γνωμη μου ειναι οτι οποιος θελει να τα διατηρει, καλο θα ειναι να τους προσφερει και μερικα πραγματα που απαιτουν. Η εικονα που δε μου αρεσει σε αρκετους monsterfish keepers, ειναι ενας μεγαλος θηρευτης κλεισμενος σε 5 τζαμια και χωρις τιποτα απο διακοσμηση στο ενυδρειο, πηγαινοντας περα-δωθε σαν το λιονταρι στο κλουβι. Αυτη η εικονα δεν μου δινει την ευκαιρια να πω "εφερε τη φυση στο σπιτι του", δυστυχως, ουτε οτι ενα ψαρι που απλα ταϊζεται οτι ειναι ευτυχισμενο. Υπαρχουν και διαμαντια τεραστια ενυδρεια, ομως και πιστευω αυτος ειναι ο σωστος δρομος. Τα μεγαλα ψαρια δεν χρειαζονται μονο νερο και τροφη, αλλα και ενδιαφερον στο ενυδρειο. Προσωπικη, παντα, γνωμη.
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() ![]() Και εσυ ριξε τους τονους ![]() Αν δεν ηρεμισουμε ολοι,εγω κουβεντα δεν κανω ![]()
Το Σοφοτερο ειναι ο χρονος,ανακαλυπτει τα παντα Το Ωραιοτερο ειναι ο κοσμος γιατι ειναι εργο Θεου Το Δυσκολοτερο ειναι να γνωρισεις τον εαυτο σου Το Ευκολοτερο ειναι να δινεις συμβουλες σε αλλους Θαλης ο Μιλησιος 640-546 π.χ Africa γιατι ετσι μαρεσει |
|
||||
|
||||
![]()
@Αλεκο την επόμενη φορά που θα παραφρασεις το nick name μου με ειρωνικό ύφος θα έχουμε θέμα
Ας τα γυρίσουμε στα ενυδρειακα πλέον όσα λεμε - χωρίς σάλτσες
Σύμφωνα με τελευταία μελέτη του Εθνικού Θαλάσσιου Ενυδρείου της Βρετανίας και των πανεπιστημίων του Πλίμουθ και του Έξετερ, η παρατήρηση των ψαριών την ώρα που κολυμπούν «ρίχνει» την αρτηριακή πίεση και τους καρδιακούς παλμούς, μειώνοντας το στρες και οδηγώντας σε κατάσταση ηρεμίας. |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
όσο για ειρωνία ψάξε το θέμα από την αρχή και δείξε μου τα λόγια σου!!!!είρωνα ε είρωνα!!!! |
|
||||
|
||||
![]()
βρε αλεκο,δεν εχω ορεξη να ξαναπαντησω.για μενα εληξε το θεμα.ουτε αμφιβαλω οτι ξερεις 5 πραματα παραπανω για το χομπι σου.απλα μοιρασου τα.αυτο μονο εχω να σου πω
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
μα αυτό κάνω...είπα τις εμπειρίες μου!είπα τι κάνουμε στα μεγάλα ψάρια.είπα τι συμπεριφορα του ψαριου,καταγωγή.πες μου γιατί αρπαχτήκατε?τι κακό σας είπα?τα ψάρια αυτά επειδή έχουν δύναμη ότι και να βάλεις στο ενυδρείο θα το φέρει τούμπα χαλαρά!και έτσι ίσως σπάσουν το ενυδρειο!!!γιατί τόση ειρωνία?ήμαρτον δηλαδή!!!
|
|
||||
|
||||
![]()
οκ,δεκτο.απο μενα εχεις το συγνωμη,αν σε προσβαλα,αλλα τα ποστς υπαρχουνε και ευτυχως ο καθενας μπορει να κρινει τι ειπωθηκε και πως
![]() συμφωνουμε οτι διαφωνουμε σε καποια πραγματα ![]() για μενα εληξε το θεμα κ δεν θα ξαναπαντησω,εκτος αν ζητησει κατι ο θεματοθετης κ μπορω να βοηθησω ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Ξανα λέω : ας μιλήσουμε για το χόμπι χωρίς άλλες σαλτσες...
Σύμφωνα με τελευταία μελέτη του Εθνικού Θαλάσσιου Ενυδρείου της Βρετανίας και των πανεπιστημίων του Πλίμουθ και του Έξετερ, η παρατήρηση των ψαριών την ώρα που κολυμπούν «ρίχνει» την αρτηριακή πίεση και τους καρδιακούς παλμούς, μειώνοντας το στρες και οδηγώντας σε κατάσταση ηρεμίας. |
|
||||
|
||||
![]()
--------------------------------------------------------------------
ΤΕΛΟΣ ![]()
Το Σοφοτερο ειναι ο χρονος,ανακαλυπτει τα παντα Το Ωραιοτερο ειναι ο κοσμος γιατι ειναι εργο Θεου Το Δυσκολοτερο ειναι να γνωρισεις τον εαυτο σου Το Ευκολοτερο ειναι να δινεις συμβουλες σε αλλους Θαλης ο Μιλησιος 640-546 π.χ Africa γιατι ετσι μαρεσει |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Λίτρα ανά ώρα | PanosP | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 4 | 30-12-10 12:34 |
7 λίτρα | prospathw | Γλυκό νερό - Γενικά | 36 | 01-03-10 16:40 |
Σε τί λίτρα? | kokbeast | Malawi | 4 | 14-07-09 22:54 |
Μεταφορά από 80 λίτρα σε 180 λίτρα | binational | Γλυκό νερό - Γενικά | 15 | 25-10-06 23:04 |