|
Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων Παρουσιάστε το κοινωνικό σας ενυδρείο! |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
γιατί αρπάζεσαι δε μπορω να καταλάβω ![]() στον άλλο τον είπα φίλο και στράβωσε οκ εχθρός ο σοκολατενιος σακης,σε εσένα σου είπα ότι κάνεις λάθος που λές ότι είναι αφρικάνα μου τη λες...το αλάθητο του ΠΑΠΑ έχετε? |
|
||||
|
||||
![]()
και τι περιμενεις να σου πουμε,αφου απτην αρχη του thread δεν εχεις πει κατι επι της ουσιας αλλα πεταγεσαι μονο για να πεις εξυπναδες.τωρα μπηκες πρωι πρωι παλι για να διορθωσεις την "αφρικανα"
![]() και σου τη λεω κιολας; ![]() προσωπικα ποτε δεν το επαιξα εξυπνος εδω μεσα ουτε ξερολας (ενω θα μπορουσα.ασχετα απτο αν θα "περναγε" η οχι...)κ παντα κοιταω οτι μαθαινω να το μοιραζομαι με οποιον ενδιαφερεται.κ αν κανω λαθος καπου,παντα δεχομαι τη διορθωση αφου ειναι σωστη. αλλα αφου εσυ εισαι τοσο εμπειρος που ειναι οι αναρτησεις σου και οι απαντησεις σε θεματα αρχαριων που ζητανε βοηθεια; αυτο ειναι το χομπι σου; "εγω κραταω τερατα και δεν ασχολουμαι με τα ψιλα"...; ![]() γιατι μαλον εχουμε διαφορετικο χομπι. |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
------------------------- Παράθεση:
ρε παιδιά που είναι οι mod?εδώ κινδυνεύει η ζωή μας θα τις φάμε κιόλας!!! Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Alekos : 26-09-13 στις 08:04 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Άμα βρεις μια απειλή σε οτι έγραψα μου τη δείχνεις...
Σύμφωνα με τελευταία μελέτη του Εθνικού Θαλάσσιου Ενυδρείου της Βρετανίας και των πανεπιστημίων του Πλίμουθ και του Έξετερ, η παρατήρηση των ψαριών την ώρα που κολυμπούν «ρίχνει» την αρτηριακή πίεση και τους καρδιακούς παλμούς, μειώνοντας το στρες και οδηγώντας σε κατάσταση ηρεμίας. |
|
||||
|
||||
![]()
καφέ ήπιες?μη προκαλώ τη τύχη μου?κάτι τέτοιο δεν έγραψες?
------------------------- http://www.aquatek.gr/vb/picture.php...pictureid=5486 αυτό για να δείτε τι πάει να πει μεγάλο..... και αυτό για να δειτε τι πάει να πει σπάνιο... http://www.aquatek.gr/vb/picture.php...pictureid=5487 Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Alekos : 26-09-13 στις 08:13 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
αλεκο δε σε απειλησε κανεις.
και οπως σου ειπα εχουμε διαφορετικο χομπι.εγω δεν κανω "εκπτωσεις" στα ζωντανα μου. αν εισαι τοσο μαγκας χομπιστας,κρατα ενα παγκασιους η οτι αλλο ψαρι εχεις τεσπα, στο νερο που ζει στο βιοτοπο του και οχι σε νερο βρυσης,και στησε τη δεξαμενη του βιοτοπικα,κ τοτε θα σου βγαλω το καπελο. μεχρι τοτε δεν εχουμε τιποτα κοινο. στο monsterfish εχω μπει πολλες φορες και δεν με καλυπτει.οι περισσοτεροι νομιζουν οτι τα μεγαλα ψαρια σημαινουν και μεγαλα @@ οποτε δεν εχω κατι κοινο ουτε με αυτους. καλα κανουν τα παιδια,αλλα ζουμε σε διαφορετικους βιοτοπους ![]() δεν ταιριαζουμε βιοτοπικα,πως να το κανουμε; ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Παιδια χαλαρα
![]() ![]()
Το Σοφοτερο ειναι ο χρονος,ανακαλυπτει τα παντα Το Ωραιοτερο ειναι ο κοσμος γιατι ειναι εργο Θεου Το Δυσκολοτερο ειναι να γνωρισεις τον εαυτο σου Το Ευκολοτερο ειναι να δινεις συμβουλες σε αλλους Θαλης ο Μιλησιος 640-546 π.χ Africa γιατι ετσι μαρεσει |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
|
||||
|
||||
![]()
Λοιπον, παιδια ωρα να χαλαρωσετε λιγο, γιατι ο φιλος μας που θελει να μαθει μερικα πραγματα, δεν θα το κανει με αυτο τον τροπο. Δεν χρειαζεται να παμε σε κλειδωματα, διαγραφες ποστ κλπ. Καποιος ανοιξε το θεμα για να ενημερωθει.
Ο καθενας εχει τις αποψεις του για το χομπι, τις εμπειριες του, τον τροπο του, τις προτιμησεις του, οι οποιες ειναι σεβαστες. Το αν θα συμφωνησουν οι αλλο και θα ακολουθησουν τις ιδιες μεθοδους, ειναι δικο τους θεμα και μπορουν να κρινουν την ορθοτητα καποιων πραγματων. Για τα "τερατα" (ως κατοχως μικρων ενυδρειων και κατοικων), η γνωμη μου ειναι οτι οποιος θελει να τα διατηρει, καλο θα ειναι να τους προσφερει και μερικα πραγματα που απαιτουν. Η εικονα που δε μου αρεσει σε αρκετους monsterfish keepers, ειναι ενας μεγαλος θηρευτης κλεισμενος σε 5 τζαμια και χωρις τιποτα απο διακοσμηση στο ενυδρειο, πηγαινοντας περα-δωθε σαν το λιονταρι στο κλουβι. Αυτη η εικονα δεν μου δινει την ευκαιρια να πω "εφερε τη φυση στο σπιτι του", δυστυχως, ουτε οτι ενα ψαρι που απλα ταϊζεται οτι ειναι ευτυχισμενο. Υπαρχουν και διαμαντια τεραστια ενυδρεια, ομως και πιστευω αυτος ειναι ο σωστος δρομος. Τα μεγαλα ψαρια δεν χρειαζονται μονο νερο και τροφη, αλλα και ενδιαφερον στο ενυδρειο. Προσωπικη, παντα, γνωμη.
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() ![]() Και εσυ ριξε τους τονους ![]() Αν δεν ηρεμισουμε ολοι,εγω κουβεντα δεν κανω ![]()
Το Σοφοτερο ειναι ο χρονος,ανακαλυπτει τα παντα Το Ωραιοτερο ειναι ο κοσμος γιατι ειναι εργο Θεου Το Δυσκολοτερο ειναι να γνωρισεις τον εαυτο σου Το Ευκολοτερο ειναι να δινεις συμβουλες σε αλλους Θαλης ο Μιλησιος 640-546 π.χ Africa γιατι ετσι μαρεσει |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Ακομα κι αν ειναι σωστη, περιμενεις αποδοχη της και οτι δεν θα φερει αντιπαραθεση και αναμμενα αιματα? Παράθεση:
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Εχεις δικιο αλλα ξερεις αμα αρχισουν οι μπηχτες δεν τελειωνουν ποτε,μαλλον τελειωνουν με κλειδωματα και μπαναρισματα,οποτε απο οποιον θελει να βοηθησει το χομπι,ας ελθει με κοσμια συμπεριφορα να πει οποιες γνωσεις εχει,και εκει οσοι διαφωνουμε να το κουβεντιασουμε.Εισαι παλια καραβανα ,και τα ξερεις καλυτερα απο εμενα τα πραγματα που καταληγουν στο τελος, ![]()
|
||||
|
||||
![]()
μα συγνώμη κιόλας,εδώ μέσα γράφουμε ότι γράφουμε για τσαμπουκάδες ή λέμε τη γνώμη μας?συγνώμη κύριοι αλλά δεν έγραψα για να γράψω ούτε προσπάθησα να σας βάλω κάτι στο κεφάλι σας!αυτά που λέω είναι απόλυτα στο χώρο των μεγάλων ψαριών,δεν είναι ούτε χρυσόψαρα ούτε ζωοτόκα ούτε γαρίδες!και το ξαναείπα:δεν γράφω σε ποστ για κανένα άλλο είδος εκτός από ψάρια μεγάλα όπως έχει ο σόφος ή σε θυρευτές αν αναρτήσει κανείς !από το 2010 δεν έχω δώσει το παραμικρό δικαίωμα και ότι και να πείτε το ΑΚΟΥΩ & ΤΟ ΣΚΕΥΤΟΜΑΙ!αλλά πολύ ειρωνία ρε παιδιά μα πάρα πολύ!
|
|
||||
|
||||
![]()
Παρακαλώ να χαλαρώσουμε
και να βοηθήσουμε όσο μπορούμε τον Σοφοκλή ![]() Υγ. Αλέκο (ή "Αλέκοι")παρακαλώ να είσαι πιο προσεκτικός όταν αναφέρεις τις "εμπειρίες" σου εδώ μέσα (ειδικά για το τι ταίζεις τα ψάρια σου)γιατί η παρούσα κοινότητα έχει ιδιαιτερότητες ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
που είμαι λάθος?? ------------------------- Παράθεση:
![]() ![]() ![]() συγνώμη αλλά να επισημάνω ότι όλα τα ψάρια εκτός από το royal knife fish αγοράστηκαν στα 3-5εκ και τώρα είναι 70εκ 80εκ θα σας γελάσω.που να μην έκανα και εκπτώσεις!!! Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Alekos : 26-09-13 στις 08:26 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
χαχαχαχα
![]() ![]() κοιτα εμενα το θεμα μου δεν ειναι στο τι ψαρια εχει ο καθενας,αλλα στο πως τα συντηρει.θες τερατα,μεγεια σου με χαρα σου ![]() το θεμα ειναι οτι εδω ο ανθρωπας μπηκε να παρει βοηθεια,και δεν εχω δει να τον βοηθας σε καποιο ποστ σου. οσο για ασπιδες,δορατα,και λοιπα πολεμικα συνεργα που λες δεν εχεις δικιο.εγω ξερω μονο τις σπαρτιατικες.αλλα η μαχη των θερμοπυλων και του μαραθωνα εγινε πριν διομιση χιλιαδες χρονια το 480 και 490πΧ.(offtopic,αλλα μιας κ τοφερε η κουβεντα)... ![]() τεσπα,για μενα εληξε το θεμα.απλα δε μπορουσα να μην απαντησω στο πρωινο.αν θελετε να κανουμε ηρεμη και σοβαρη κουβεντα πανω στο θεμα ενυδρειο και monsterfish την κανουμε αλλου ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
[QUOTE=kgf12345;787961]χαχαχαχα
![]() ![]() κοιτα εμενα το θεμα μου δεν ειναι στο τι ψαρια εχει ο καθενας,αλλα στο πως τα συντηρει.θες τερατα,μεγεια σου με χαρα σου ![]() το θεμα ειναι οτι εδω ο ανθρωπας μπηκε να παρει βοηθεια,και δεν εχω δει να τον βοηθας σε καποιο ποστ σου. οσο για ασπιδες,δορατα,και λοιπα πολεμικα συνεργα που λες δεν εχεις δικιο.εγω ξερω μονο τις σπαρτιατικες.αλλα η μαχη των θερμοπυλων και του μαραθωνα εγινε πριν διομιση χιλιαδες χρονια το 480 και 490πΧ.(offtopic,αλλα μιας κ τοφερε η κουβεντα)... ![]() τεσπα,για μενα εληξε το θεμα.απλα δε μπορουσα να μην απαντησω στο πρωινο. http://www.youtube.com/watch?v=RcuY9CtYPKs καλημέρα πιες το καφεδάκι σου και μη το συνεχίζεις!!!αν τον βοήθησα το ξέρει στα πμ!!! |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Εγω τη λέξη 'φίλος' την χρησιμοποιώ εκει που θεωρω πως αξίζει Κι ασε το υφακι, το στυλακι και τις εξυπνάδες γιατι ακόμη δεν έχω πιει καφε και άμα δεν ανοίξει το μάτι...ανοίγει το στόμα και τα χώνει Άμα θες στο γράφω και στα αρβανίτικα μήπως δεν τα πιάνεις τα ελληνικά εύκολα Μιλάς με τον Γιώργο κι αναφέρεσε σε μένα...;;; Ευκαιρία ψάχνεις μου φαίνεται!
Σύμφωνα με τελευταία μελέτη του Εθνικού Θαλάσσιου Ενυδρείου της Βρετανίας και των πανεπιστημίων του Πλίμουθ και του Έξετερ, η παρατήρηση των ψαριών την ώρα που κολυμπούν «ρίχνει» την αρτηριακή πίεση και τους καρδιακούς παλμούς, μειώνοντας το στρες και οδηγώντας σε κατάσταση ηρεμίας. |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Λίτρα ανά ώρα | PanosP | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 4 | 30-12-10 12:34 |
7 λίτρα | prospathw | Γλυκό νερό - Γενικά | 36 | 01-03-10 16:40 |
Σε τί λίτρα? | kokbeast | Malawi | 4 | 14-07-09 22:54 |
Μεταφορά από 80 λίτρα σε 180 λίτρα | binational | Γλυκό νερό - Γενικά | 15 | 25-10-06 23:04 |