|
Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων Παρουσιάστε το κοινωνικό σας ενυδρείο! |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Μια χαρα εισαι για τα κοπαδακια
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Καλα έκανες!
![]() Ευχαριστω (Η ερώτηση ήταν προς ολους) ![]()
Σύμφωνα με τελευταία μελέτη του Εθνικού Θαλάσσιου Ενυδρείου της Βρετανίας και των πανεπιστημίων του Πλίμουθ και του Έξετερ, η παρατήρηση των ψαριών την ώρα που κολυμπούν «ρίχνει» την αρτηριακή πίεση και τους καρδιακούς παλμούς, μειώνοντας το στρες και οδηγώντας σε κατάσταση ηρεμίας. |
|
||||
|
||||
![]()
Για τα cpds (που ειχα species tank με καμια 15αρια σε 60αρι), μια χαρα ειναι οι 23-24 βαθμοι. Τα συννεφακια εχουν αναλογες απαιτησεις, οποτε με κοπαδακια απο 8-10 ατομα το καθε ειδος, θα ομορφυνει το ενυδρειο.
Αν θυμαμαι καλα δεν εχεις πολυ σκληρο νερο, 7-8 gh και ph 7-7.5 θα ηταν ιδανικα.
|
||||
|
||||
![]()
Κάτι μου λέει πως σήμερα...θα γίνουν αλλαγές!!!!!!!
Και πάλι ευχαριστω...
Σύμφωνα με τελευταία μελέτη του Εθνικού Θαλάσσιου Ενυδρείου της Βρετανίας και των πανεπιστημίων του Πλίμουθ και του Έξετερ, η παρατήρηση των ψαριών την ώρα που κολυμπούν «ρίχνει» την αρτηριακή πίεση και τους καρδιακούς παλμούς, μειώνοντας το στρες και οδηγώντας σε κατάσταση ηρεμίας. |
|
||||
|
||||
![]()
Σακη εγω στα μικτα 60 λιτρα εχω 6 cpd και 8 white cloud( τα τρια απο δικια μου τυχαια αναπαραγωγη). Μαζι στεγαζω 2 αμανο, μια bamboo και red cherry γαριδες. Το ενυδρειο ειναι φουλ φυτεμενο. Το μονο που παρατηρω ειναι καποια κυνηγητα απο καποιο αρσενικο συννεφακι προς καποιο cpd αλλα τιποτα σοβαρο Εναλλακτικα για 60 αρι εγω θα σκεφτομουν και αλλα ειδη οπως τα mosquito rasbora ή peacock goby.
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Να τα βάλω μετα απο προσαρμογή, ίδια στιγμή η ενα είδος πριν απο το άλλο;
|
||||
|
||||
![]()
Προσωπικα αφου θα τα επαιρνα μαζι, θα τα εβαζα και μαζι. Προχωρα!
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Πρωτη προσπαθεια,τα φωτα σας!!!! | Dimitris77 | Στήσιμο Κοινωνικών ενυδρείων | 49 | 28-06-13 20:14 |
60αρη Μια πρωτη προσπαθεια! | Antopets | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 8 | 15-03-13 15:51 |
πρωτη προσπαθεια φυτεμενου | panoss77 | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 43 | 16-12-12 17:14 |
Πρωτη προσπαθεια 200lt!! | dimitrisemm | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 18 | 15-10-10 11:29 |
η πρωτη προσπαθεια ε ενυδρειο | lio2006 | Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων | 16 | 16-12-09 18:13 |