|
|
||||
|
||||
![]()
Πολυ ωραιο ενυδρειο θα συμφωνησω. Πολυ αγριο!! Eichhornia crassipes ειναι το φυτο πανω?
|
|
||||
|
||||
![]()
γιορ γουελκαμ
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
update !!
( To παρακατω κειμενο ειναι απο τον φιλο butterfly ) Θα ήθελα να πω ένα μεγάλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ σε όλα τα παιδιά του φόρουμ που μοιράστηκαν / μοιράζονται τις γνώσεις τους και μπόρεσα και έφτιαξα αυτά τα ενυδρεία. Συγκεκριμένα στους delta66, kgf12345, exelix, vaspiou, Jimbit22, Γιώργος Κ. Eτσι λοιπόν ξανά λεω ένα μεγάλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ γιατί με έχουν βοηθήσει προσωπικά είτε με γνώσεις είτε με υλικά κλπ. ![]() ![]() Αυτή είναι η απάντηση στο αν ασχολούμαι ακόμα με το «άθλημα», βλέπεις κάποιοι με είχαν να δημιουργώ ΜΟΝΟ «φασαρίες», αλλά κάνουν ΜΕΓΑΛΟ λάθος.
|
||||
|
||||
![]()
ρε φιλε,οι φωτογραφιες τα σπανε
![]() να χαθειτε κωλοπαιδα,θα με κανετε να παω να τα σκασω για φωτογραφικη και εχω αλλα εξοδα! ![]() ![]() Υ.γ Θερμη παρακληση προς Mods και "δικτατωρ" και butterfly ![]() αυτη η μ....α με τα ban κλπ πρεπει να σταματησει ρε παιδια,ελεος.καντε μια συζητηση να λυθει η παρεξηγηση,δηλαδη ειναι κριμα. απο μια βλακεια ξεκινησε και συνεχιζει χωρις να υπαρχει λογος σοβαρος κατα τη γνωμη μου. και αποκλειεται να φταιει μονο η μια μερια.αλλα οποιος και αν φταιει,βρειτε ενα τροπο να λυθει το θεμα,μεγαλα παιδια ειμαστε. ρε George,ριξε κιεσυ λιγο νερο στο κρασι σου,αφου ξερεις πως ειναι τα πραγματα.στο κατω κατω,φορουμ ειναι. Please!!! ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
Έχεις απόλυτο δίκιο,έχουμε πολύ σοβαρότερα προβλήματα στην καθημερινότητα μας,εδώ μπαίνουμε για να χαλαρώνουμε,να διασκεδάζουμε και να μαθαίνουμε πράγματα. Δεν έχω ιδέα τι έχει γίνει αλλά αποκλείεται να είναι τόσο σοβαρό πια... |
|
||||
|
||||
![]()
Λολ πειτε μου οτι ξαναμπαναριστηκε. :P τι γινεται ρε παιδια
![]() ![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
μονομαχοενυδρειο | Gladiator | Bettas | 18 | 04-08-11 17:30 |
Μονομαχοενυδρειο | giannikas | Bettas | 3 | 22-10-09 17:20 |
-Μονομαχοενυδρειο | maikl | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Ασίας | 5 | 06-10-08 12:16 |
Μονομαχοενυδρειο Χ2 | imichal | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 3 | 11-12-07 14:58 |
το μονομαχοενυδρειο μου..... | aristomenis | Bettas | 5 | 06-11-07 16:23 |