|
|
||||
|
||||
![]()
το κοκκινισμα που το εχουν?ειναι σε ολα το ιδιο?
στα βραγχια βλεπεις τιποτα περιεργο? |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Δεν μπορώ να καταλάβω αν είναι αρρώστια που έχει μεταφερθεί απο ψάρι σε ψάρι ή αν πάει κατι λάθος στο ενυδρείο.. |
|
||||
|
||||
![]()
εμενα μου κανει για βακτηριακη μολυνση που μαλον ηρθε με τα νεα ψαρια...
η μπορει να ειναι και συνδιασμος προβληματων.(το πιο πιθανο) δεν κοβω και το χερι μου γιαυτο που σου λεω,περιμενε να παρεις κιαλλες γνωμες,αλλα εμενα για τετοιο πραγμα μου κανει. ο αποχρωματισμος που βλεπεις στο δερμα ειναι γιατι καταστρεφεται η προστατευτικη μεμβρανη του δερματος και τα κανει ακομα πιο επιρρεπη σε μολυνσεις. ![]() ριξε μια ματια εδω μηπως αναγνωρισεις τα συμπτωματα απτην περιγραφη. http://www.jbl.de/en/online-hospital...-fish-diseases επανω δεξια,αλλαξε τη γλωσσα στα αγγλικα(αν δεν ξερεις γερμανικα)--->problems with body shape, colour and behavior ---->Bacterial infections |
|
||||
|
||||
![]()
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Τι κάνω τώρα;;έχω την εντύπωση πως μεταδίδεται απ το ένα στο αλλο γιατι τα νεκρά τα βρήκα διπλα διπλα.. |
|
||||
|
||||
![]()
επισης σημαντικο!
μεχρι να εξακριβωσεις τι ακριβως ειναι,φορα γαντια στα χερια οταν πιανεις τα ψαρια και πλενε τα χερια σου καλα. |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ------------------------- Παράθεση:
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη evina : 23-09-13 στις 18:51 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
προσπαθησε να βγαλεις μια φωτο κοντινη και καθαρη.γιατι το μονο που φαινεται σε αυτες που εβαλες ειναι ο αποχρωματισμος του δερματος.
αν μπορεις,σηκωσε και το ραχιαιο πτερυγιο να το δουμε ανοιχτο και βγαλε και μια κοντινη στα βραγχια. |
|
||||
|
||||
![]()
καλου κακου αλλαξε τροφες...
εχω ξαναδει μαζικους θανατους και με αλλαγη τροφης στρωσαν ολα...
|
||||
|
||||
![]()
Μια χαρα τα εχεις για να σκεφτει καποιος οτι ηταν σε λαθος συνθηκες.
Κατι αλλο πρεπει να εγινε, που ισως σου διαφευγει. Κατι να επεσε στο ενυδρειο, κατι να ψεκασες, δεν ξερω...δεν μου παει καπου το μυαλο. Εκτος αν ειχαν προβλημα τα ψαρια που εβαλες, αν και παλι δυσκολα τετοιο μαζικο κακο.
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
ΔΙΑΤΡΟΦΗ CPD (GALAXY RASBORA) | ChocolatePuma | ¶λλα ψάρια Ασίας | 2 | 13-11-12 10:45 |
rasbora galaxy | petros | Γλυκό νερό - Γενικά | 3 | 04-11-11 20:40 |
Galaxy Rasbora - Celestichthys margaritatus | takis07 | ¶λλα ψάρια Ασίας | 21 | 20-07-11 15:40 |