|
Δίσκοι Κατά πολλούς οι βασιλιάδες του ενυδρείου. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
εγω σου λεω εχω παρα πολυ αναταραξη σε σημειο να μου σηκωνει και να παρασερνει την αμμο στην ακριβως απεναντι μερια του ενυδρειου.... αν νομιζεις οτι θα μου κρατισει ετσι pistia τοτε βα βαλω γιατι μαρεσει πολυ σαν φυτο επιφανειας.....
------------------------- Παράθεση:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη pantelos : 23-09-13 στις 13:36 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
|
||||
|
||||
![]()
πολυ καλο το αποτελεσμα μπραβο παντελο
![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
ευχαριστω στελιο να σαι καλα !!! φυσικα και μετραει που το ειχες μοιρασμενο σε 2 spraybar ..... 2.500 λιτρα μονο απο ενα spraybar που ειναι και πατεντα δικια μου απο αλλο φιλτρο οποτε φαντασου ποση ειναι η ροη ......
![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
αυτες τις μερες περιμενω την κοπελα μου να βγαλει καμια φοτο απο το δικο της το κινιτο που βγαζει πολυ καλες!!!! συντομα θα βαλω κιαλες ποιο καθαρες!!! με το θεμα του φωτισμου βρηκα μια πρωσορινη λυση!!!!
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
καλησπερα και παλι απο εμενα σε ολα τα μελη!!! παιδια νομιζω οτι κατι δεν παει καλα στο ενυδρειο η εμενα ειναι η ιδεα μου.... απο την μερα που εχουν μπει ολα τα ψαρια μαζι και απο το παλιο ενυδρειο δηλαδη που τα ειχα τα παρακολουθουσα συνεχεια οπως και τωρα.... παρατηρω οτι ειναι συνεχεια ολα μαζι και ειναι συνεχεια κατω απο ριζες... αν φυγει ενα φευγουν ολα μαζι κοπαδι απο πισω και πανε στην αλλη μερια παλι με τις ριζες.... επισεις αν κανει ενα μια αποτομη κινιση τρομαζουν ολα και τρεχουν αστραπιαια λες και κατι τα κυνιγαει για 2 δευτερολεπτα και πολλες φορες απο την φορα κοπανανε καταλαθος στα τζαμια... επισεις ριχνω καρδια (αυτο τα ταιζα παντα) και δεν βλεπω πολυ ορεξη για φαι για δοκιμη ερηξα bloodworms κανα 2-3 φορες και εγινε πολεμος τυχαινε να πιασουν σκουλικι 2 ψαρια μαζι και το εκοβαν στην μεση.... επισεις οταν τα φωτα ειναι ανοιχτα τα ψαρια ειναι δειλα οπως ανεφερα πολυ σπανια κοβουν βολτες ηρεμα.... οταν το φωτα ειναι κλειστα και εχει σκοταδι τα παρακολουθω και κοβουν βολτες συνεχεια και οχι απαραιτιτα σαν κοπαδι που ετσι ειναι ολη την υπολοιπη μερα... τι λετε να γινετε?? μηπως φοβουντε το φως?? μηπως τα ενοχλει η πολυ ροη?? μηπως δεν εχουν συνιθεισει το χωρο ακομα??? τα βλεπω ετσι και απογοητευομαι ρε γαμωτο δεν μπορω να καταλαβω τι παει στραβα..... αν εχει καποιος καποια εμπειρια η γνωμη στο θεμα ας βοηθεισει!!! ευχαριστω προκαταβολικα!!!
|
||||
|
||||
![]()
Αυτο που παρατηρω εγω απο τις φωτογραφιες αν και δεν ειχα ποτε δισκους ειναι οτι το φως σου ειναι πολυ δυνατο.Αυτο σε συνδιασμο με το καινουργιο περιβαλλον πιστευω τα στρεσαρει γι αυτο και βρισκουν καταφυγιο κατω απο τις ριζες οπου το φως ειναι λιγοτερο εντονο και νιωθουν προστασια.
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Βιοτοπικο Βορειας Αμερικης. | sarpijk | Γλυκό νερό - Γενικά | 6 | 25-11-13 19:49 |
450 λιτρα Ν. Αμερικης ιχθυοσυνθεση | mmamatsis | Αμαζόνιος και περίχωρα | 9 | 19-12-12 09:34 |
Βιοτοπικo Νοτιου Αμερικης | aquaworld | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Ν. Αμερικής | 14 | 09-10-12 21:27 |
Ενυδρειο Νοτιου Αμερικης(Αμαζονιου) | beat89 | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Ν. Αμερικής | 67 | 11-09-11 18:23 |
panos-alex/polis Νοτιου Αμερικης 400 | Πάνος | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Ν. Αμερικής | 69 | 14-04-09 20:54 |