|
Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Λιμνών Ανατολικής Αφρικής Παρουσιάσεις ενυδρείων Λιμνών Ανατολικής Αφρικής, συζητήσεις για διακόσμηση |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
Ευχαριςτω για τις ευχες και συμβουλες παιδια!! Ξηλωσα κατι βαλισνεριες χτες τις εβαλα πισω, κοντα στο φιλτρο καμια ανουμπια μενει (ιγνατιεεεεε) και νομιζω θαναι κομπλε. Εχω την εντυπωση οτι θελω λιγη κυκλοφορια ακομα, τον κυκλοφορητη τον εχω αλλαξει 4 θεσεις και μου κανει εντυπωση οτι απο οποια μερια τον βαλω, τα ψαρια "προτιμουν" εκεινη το βουνο πετρες. Θελει αλλο εναν 3000l/h μου φαινεται.
Για την ωρα τα maison reef ειναι τα πιο κτητικα στην περιοχη τους, τα δυο πιασανε μια φωλια και σουλατσαρουν και εξω αλλα πηγαινουν τακτικα εκει. Τα acei και τα labido ειναι μικρα και παιζουν ακομα ![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
RIO 240 TANK MALAWI | kws | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Λιμνών Ανατολικής Αφρικής | 47 | 15-01-11 09:55 |
200 lt,malawi tank | vag0s | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Λιμνών Ανατολικής Αφρικής | 9 | 27-12-09 02:02 |
My malawi tank /120l | manousos | Malawi | 8 | 10-09-08 21:55 |
community tank με μεγάλους κατοίκους | chriskousis | Γλυκό νερό - Γενικά | 6 | 12-09-05 10:24 |
συνδυασμός για community tank | pavloukos | Γλυκό νερό - Γενικά | 48 | 18-02-03 02:30 |