|
Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Ν. Αμερικής Παρουσιάσεις ενυδρείων Ν. Αμερικής, συζητήσεις για διακόσμηση |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
προχωράμε με αργους ρυθμους..μονο η ψαροσυνθεση ειναι ενα εμποδιο λογω οικονομικων...
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
πολυ ωραιο!
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Μια χαρα τα πας...
Πολυ ατμοσφαιρικό.
|
||||
|
||||
![]()
Πολυ ωραιο το εκανες.Αποπνεει ενα μυστηριο, νομιζεις οτι ξαφνικα θα πεταχτει ενα ανακοντα.
|
||||
|
||||
![]()
εχτες παρέλαβα αυτα...τα σχέδια αλλάξαν πληρως λογω ψαριών...ειμαι πολύ χαρουμενος βέβαια που τα εχω στην κατοχή μου..και να ευχαριστήσω τον ΧρηστοςΖ. που μου τα εδωσε...
ισα ισα προλαβαίνω να στείλω την συμμετοχη μου στο διαγωνισμό νομιζω... ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
τι εννοεις δεν ειναι κριμπς?!
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
εδω ειμαστε μεχρι στιγμης...
![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
ΕΝΥΔΡΕΙΟ 125L Πρόβλημα με αμμωνία | Βάγγος | Αρχάριοι γλυκού νερού | 13 | 18-10-11 06:44 |
tanganyika biotope | octania246 | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Λιμνών Ανατολικής Αφρικής | 8 | 21-07-10 16:13 |
Tanganyika biotope | chris129 | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Λιμνών Ανατολικής Αφρικής | 16 | 11-10-08 20:26 |
Biotope Tanganyika | Cydox | Tanganyika | 1 | 11-04-07 19:08 |
Tanganyika Biotope | deMetrIs | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Λιμνών Ανατολικής Αφρικής | 18 | 20-01-07 19:52 |