|
Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Ασίας Παρουσιάσεις ενυδρείων Ασίας, συζητήσεις για διακόσμηση |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Κάπου ειχα διαβάσει οτι τα συγκεκριμένα ψάρια ζούνε σε νερά με πέτρες, και οταν ειναι να γεννήσουν πάνε προς τα φυτά , αλλά δεν θυμάμαι που το διάβασα..
![]() Δεν το εχω πολλυ ψαξει το θέμα, μιας και δεν τα είχα ποτέ.. ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
κιεγω το εχω διαβασει αυτο αρκετες φορες προσφατα κιολας,κιεγω δεν θυμαμαι που
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
οραιο το σχολιασες!
εγω σαν αρχαριος που με τραβανε τα φυτα θελω να το κανω ναι μεν βιοτοπικο αλλα να εχει πολλα φυτα οπος θα γινει και το επομενο που ετοιμαζω. βεβαια αμα καποιος πιο παλιο βλεπει κατι λαθος εκτος απο την ψαροσυνθεση.μπορει να μου διξει το λαθος γιανα το προσεξω! |
|
|||
|
|||
![]()
δυστυχώς μετα απο το κλαδεμα ξεχασα να τραβηξω φωτο πριν!
το suker borneo πεθανε απο θερμοκρασια και οχι καποιο αλλο αίτιο ! |
|
|||
|
|||
![]()
αλλη μια γκαντεμια!
πηρα δεμα απο elta-courier και το δεμα με τα φυτα ηταν σπασμενο! με αποτελεσμα να ξεραθουν τα φυτα. ευτιχος ο μαγαζατορας θα μου τα στηλει ολα εκτος απο ενα που δεν το εχει stock. ονομα του θα το μαθουμε μολις παραλαβω το δεμα. υπαρχει περιπτοση η cuba και το pogostemnon να λιωσei σε 4 μερες σε φυσιολογικα επιπεδα? μερικες φωτο απο το δεμα. |
|
||||
|
||||
![]()
Παράπονα στα ελτά δε μπορείς να κάνεις? Ασχέτως ότι μπορείς να ασφαλίσεις το δέμα με το περιεχόμενό του, δεν είναι κατάσταση δέματος αυτή... Κλωτσόντας το το μεταφέρουν??
![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
δεν ξερω αμα το ασφαλισε παντος το δεμα ειναι πολι χαλια και ηταν καλα δεμενο. επισις εκανα αναφορα στα ELTA-COURIER στην οποια εκανα παραπονα οχι μονο για την κινηση αλλα και για τον αερα που εχει παρει ο καταστηματαρχης του μαγαζιου καθος και οτι ειχαν περασει 4 μερες και δεν το ειχα παραλαβει το ειχε στο μαγαζι και δεν το εδινε.
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
για παπιες ξεκινησα σε βιοτοπο κατεληξα | themosb | Δεξαμενές (τεχνητές λίμνες) | 122 | 26-11-13 17:10 |
Υλικα απο βιοτοπο | Nick74 | ¶λλα λαβυρινθόψαρα | 19 | 12-08-12 11:39 |
Nεο στησιμο και ιδεες για βιοτοπο.. | platy | Γλυκό νερό - Γενικά | 1 | 19-05-11 13:28 |
200 λιτρα Ασιας | maikl | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Ασίας | 30 | 25-04-11 01:38 |
φυτα ασιας | zapatas | Λίγα λόγια για την Ασία | 8 | 18-09-10 12:31 |