|
DIY . Φτιάχτο μόνος σου Ο τίτλος τα λέει όλα. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Αντε φτανει η ωρα με το καλο που θα παρει ζωη!
|
|
||||
|
||||
![]()
δεν βαζεις κανα τσιμεντόλιθο κατω απο το φίλτρο ρε θανάση αντι για την πλαστικη λεκάνη?...και μπορείς να τον κρύψεις και καλυτερα νομιζω..
αντε αντε με το καλο να τελειωνει |
|
||||
|
||||
![]()
Γεια σου Θανάση ,
Υποκλίνομαι και αναρωτιέμαι τι άλλο θα κάνεις στο μέλλον. Αυτό που θέλω να πω σε όσους βλέπουν το ενυδρείο απτις φωτογραφίες είναι ότι χάνει πολύ από τη μεγαλοπρέπεια που έχει στη πραγματικότητα . Είχα τη τύχη και το είδα απο κοντά το καλοκαίρι ... Εχει πραγματικά τη μεγαλοπρέπια μιας λίμνης ή μια δεξαμενής τύπου τι να πω Μουσείου Φυσικής Ιστορίας ... δε ξέρω .. δεν είχα δει κάτι παρόμοιο ποτέ ... ότι ενυδρείο ξέρω είναι μινιατούρα μπροστά του είναι .... γυάλα. Παράλληλα όμορφο και προσεγμένο σε κάθε του λεπτομέρια .Αλλά δεξαμενάρα , κάτι σαν φράγμα με τζάμι μπροστά. Τι να πω ... αφού δε τον μαζευουν οι δικοί του και η γυναίκα του ...αυτός θα δείτε θα κάνει και άλλα πιο τρελά στο μέλλον. Συνέχισε να κάνεις καλά αυτό που αγαπάς, *θα ήθελα να ήμουνα εκεί όταν θα έχεις γεμίσει το ενυδρείο και θα βάζεις τους Γίγαντες μέσα |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
το μελλον ειναι μπροστα μου... ![]() ![]() ![]() ![]() να σαι καλα και παλι και χαρικα παρα πολυ που ειπιαμε ενα καφεδακι και σας γνωρισα απο κοντα!!!! και αυτο ισχυει για ολους που κατεβαινουν στο νησι, ειναι χαρα μου να μπορουμε να γνωριζομαστε!!!!! ------------------------- Παράθεση:
σκεφτηκα να βαλω την λεκανι και να δημιουργησω ετσι και μια κρυψωνα... παντα χρειαζεται. την διαλεξα στο χρωμα του ενυδρειου, και με 1-2 πετρες εμπρος της θα ειναι οκ.
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη thanasis76 : 13-09-13 στις 06:16 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
παιδια πηγα στο βουνο, εφερα τις πετρες.
καθαρισμα και τοποθετηση για να κρυψω τον εξοπλισμο. ολα μια χαρα ειμαι ετοιμος!!!! αυριο ξεκιναω να βαζω νεροοοοοο ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Aντεεεεεε με το καλο καλογεμιστο ναναι θαναση περιμενουμε με ανυπομονησια.
![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
σε ευχαριστω φιλε, να σαι καλα!!! πετρες δεν θα μπουν αλλες. σκοπος τους ηταν απλα να κρυψουν τον εξοπλισμο και να υπαρχει καπου να αφησουν τα cichla μου τα αυγα τους...
![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Ε, τα ξαναλέμε από Οκτώβρη!
![]()
|
||||
|
||||
![]() ![]() ![]() ![]() οχι οχι, θα βαζω λιγο λιγο για να γινετε δοκιμη... και δεν θα γεμιζω το ενυδρειο με οσμωση... ![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Με το καλο Θαναση!!!Περιμενουμε φωτογραφιες.Θα σου προτεινα να περιμενεις λιγο ακομα να το γεμισεις γιατι θα καταναλωσεις ολα τα αποθεματα νερου του νησιου και θα αφησεις τους κατοικους διψασμενους με τετοιες ζεστες
![]() ![]() ![]()
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Νεο ενυδρειο 60 λιτρα | dimitris1150 | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 0 | 17-12-12 14:28 |
απο το ενυδρειο μου 96 λιτρα | iorste | Φωτογραφίες μελών | 12 | 19-09-11 09:36 |
Tunze turbelle stream 6000 | nikman | Κυκλοφορία | 7 | 03-07-09 14:27 |
ενυδρειο 8 λιτρα | antonis15 | Γλυκό νερό - Γενικά | 29 | 07-05-09 15:06 |