|
Ενυδρεία με ασπόνδυλα Παρουσιάσεις ενυδρείων με ασπόνδυλα. |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
ρωταω επειδη ειμαι λιγο ασχετος.....αυτο το φυτο Staurogyne repens που εχεις βαλει μπορστα αν δεν κανω λαθος δεν χρειαζεται υποστρωμα???ή θελει χωσιμο μεσα στο χαλικι???
και ποιο ειδος χαλικιου εχεις βαλει μεσα(κοκομετρια?) |
|
||||
|
||||
Το βαζεις απλα μεσα στο χαλικι.....Ειναι ευκολο φυτο.....
2-3mm περιπου |
|
||||
|
||||
Ομορφο και αυτο!!!
Μπραβο φιλε!
|
||||
|
||||
|
|
||||
|
||||
Ερε μασα μεσα στη μος που θα πεφτει.
Δε με λες. Με το φιλτρο τι εγινε? Βρηκες τροπο να μη μπαινουν οι γαριδες ή θα αναγκαστω να το ξηλωσω μολις τις μεταφερω στο juwel?
|
||||
|
||||
μπα μπαινουν και βγαινουν.......
Φυσικα μια και οι γαριδες ειναι πρασινες ειναι πολυ δυσκολο να τις ξεχωρισω εκει μεσα..... |
|
||||
|
||||
Μα πρασινες γαριδες πηγες κι εβαλες?
Εχεις καθαρισει μεχρι τωρα καθολου φιλτρο, να δεις μεσα τι γινεται?
|
||||
|
||||
οχι.....σε 2-3 χρονια που θα καθαρισω θα σου πω......
|
|
||||
|
||||
Ηλία πολύ όμορφο έγινε!!! Μπράβο
Αν βάλεις σφουγgάρι στην είσοδο του φίλτρου δεν θα εμποδίζει τις γαρίδες να μπαίνουν σε αυτό; Ηλία το χαλικι τι μάρκα είναι;
|
||||
|
||||
Μπα....Μπορουν να μπουν και απο το πλαι.....
Χμμ το χαλικι δεν θυμαμαι....Επωνυμη ηταν αλλα εχω πεταξει ολα τα σακουλακια.... Θα ρωτησω αμα εχει μεινει καθολου στο μαγαζι που το πηρα για να σου πω.... |
|
||||
|
||||
Ααα καλα.
Καταλαβα. Σμηνη μεσα θα εχει
|
||||
|
||||
Μακαρι να αρχισουν τις αναπαραγωγες.......
|
|
||||
|
||||
|
|
||||
|
||||
Πολυ ομορφο μπραβο.
|
|
||||
|
||||
βαλε μια αποχη και κερνα μερικες χαχαχαχα ζουγκλα το εκανες
ποιο ειδος ειπαμε εχεις? |
|
||||
|
||||
Παράθεση:
Πολυ ομορφη ζουγκλα |
|
||||
|
||||
Νομιζω οτι οι γαριδες ειναι οι Neocaridina Green shrimp. Τις ειχα παρει απο Αβυσσο περυσι νομιζω.....
|
|
||||
|
||||
Τελικα απο οτι μου λεει ο Σταυρος πρεπει να ειναι Caridina babaulti sp. green
|
|
||||
|
||||
ειχα πάρει κ εγω πριν 1-2 χρονια απο το Σταυρο,αλλα δυστηχώς επειδη δεν βρήκα να ανανεώσω τα αιματα,μου γυρισαν στην αγρια μορφη ολες
|
|
||||
|
||||
εχασαν το χρωμα τους δηλαδη? Δεν φαινεται να εχω τετοιο προβλημα ακομα.... Μου κανει εντυπωση ομως .....μεσα σε ποσες γενεες δηλ. εχασαν το χρωμα τους ?
|
|
||||
|
||||
τωρα που θυμηθηκα καλυτερα..εχω την εντυπωση οτι ηταν οι blue babaulti οι οποιες συμφωνα με πολλες ξενες μαρτυριες το παθαινουν αυτο
|
|
||||
|
||||
Παράθεση:
Συνηθως σε αυτες τις γαρίδες οπως και στις blue pealr, χανουν το χρωμα τους αν δεν τους αρέσει το περιβάλλον. ΤΑ μικρά στην αρχη ειναι κοκκινα και μετά οταν μεγαλωσουν πρασινιζουν.... |
|
||||
|
||||
Πολύ όμορφο φίλε, κανονική υποβρύχια ζούγκλα!! ο Ταρζάν μόνο λείπει να το χαίρεσαι!!
|
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
Παρόμοια Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
ΝΕΟ ΓΑΡΙΔΑΔΙΚΟ | CHRISTOS13 | Τεχνικά θέματα για ενυδρεία με ασπόνδυλα | 9 | 21-02-12 09:56 |
Νεο γαριδαδικο 10 lt | nicpapa | Ενυδρεία με ασπόνδυλα | 33 | 13-02-12 13:34 |
Γαριδαδικο | irongud | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 4 | 23-01-11 23:41 |
νεο γαριδαδικο.... (bamboo shrimp) | mixalis24 | Τεχνικά θέματα για ενυδρεία με ασπόνδυλα | 7 | 09-04-09 15:08 |