|
|
||||
|
||||
![]()
Οχι, δυστυχως το εχασα...
Και ηταν το πρωτο μου, το ειχα πανω απο 1.5 χρονο.
|
||||
|
||||
![]()
Κ εγω το εχασα δυστυχως μεσα σε 2 μερες επιδεινωθηκε η κατασταση του κ πεθανε... ειχα παρατηρησει κ προβλημα στην πλευστοτητα του τη τελευταια μερα. Προσπαθουσε να φαει κ εφτυνε τη τροφη... σε σημειο που ειχε φτασει να γινει αυτο που λεμε πετσι κ κοκκαλο! Τα αλλα τεσσερα μου φαινονται δυνατα κ ανεπτυγμενα... αυτο απο την αρχη ηταν απο τα πιο μικροκαμωμενα..
|
|
||||
|
||||
![]()
Δεν ξερω, ισως καλο θα ηταν να κανεις κατι προλυπτικα, γιατι δεν ειναι απιθανο να εχει μεταφερθει κατι και στα αλλα. Το δικο μου καλα πηγαινε. Ειχε αδυνατισει, αλλα ετρωγε κανονικοτατα και πολυ οπως παντα, χωρις να παρουσιασει καποιο προβλημα στην κινηση ή τη συμπεριφορα. Οποτε με εβλεπε ερχοταν στο τζαμι και ολα τα σχετικα, ενω δεν απομονωθηκε ποτε. Μεχρι που ξαφνικα το βρηκα νεκρο. Ασε, στεναχωρεθηκα παρα πολυ. Αλλα τουλαχιστον ξερω οτι εζησε πολυ καλα.
|
||||
|
||||
![]()
Σκεφτομαι να αλλαξω ολο το aquascape του ενυδρειου τους και να το φτιαξω απο την αρχη, λιγο πιο πυκνοφυτεμενο. Αληθεια εχεις ασχοληθει καθολου με την αναπαραγωγη τους? Θα με ενδιεφερε αλλα δεν εχω τη γνωση κ την εμπειρια... ξεκιναω απο το μηδεν...
|
|
||||
|
||||
![]()
Αν σου τυχει, σου ετυχε. Τοσο απλα. Φυσικα, βασικη προϋποθεση ειναι οι αψογες συνθηκες, το καλο φαγητο, οπως και ενα ζευγαρι ή χαρεμι που να τα πηγαινουν καλα μεταξυ τους. Γραφω μερικα πραγματα και εδω περι αναπαραγωγης.
Δεν το εχω κυνηγησει να πω την αληθεια και δεν εχω σκοπο να το κανω. Δεν θελω ουτε να αγχωθω εγω, αλλα ουτε και να αγχωσω τα ψαρακια μου. Στο προηγουμενο ζευγαρι που ειχα, το πιθανοτερο ειναι να ζευγαρωσαν. Ειδα πολλα σημαδια της περιοδου αναπαραγωγης τους. Αλλα οπως ειναι διαμορφωμενο το ενυδρειο, ακομα και να γεννησαν, οι amano δεν θα αφηναν αυγα. Ασε που ειναι δυσκολο να τα βρω.
|
||||
|
||||
![]()
|
||||
|
||||
![]()
ομορφα πραγματα
![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Dwarf Puffers | giorgio | Άλλα ψάρια Ασίας | 24 | 24-05-11 22:55 |
Νεο ενυδρειο με dwarf puffers | PUF | Αρχάριοι γλυκού νερού | 41 | 16-06-08 21:24 |
Εσωτερικά παράσιτα σε Dwarf Puffers | Zorba_The_Freak | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 6 | 27-04-07 07:53 |
dwarf puffers (Carinotetraodon travancoricus) | Mariel | Άλλα ψάρια Ασίας | 6 | 03-03-05 20:17 |