|
|
|||
|
|||
![]()
μπραβο για αυτο που καταφερες, πρεπει να εχεις πεθανει στο τρεξιμο ε?
στραβωθηκαμε λιγο με τις εικονες ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() Χθες πάλι μάζεψα 56 και σήμερα 107 ... ![]() Εδω καλα καλά δεν μπορω να τα δω εγω , και αυτα πως τα εβγαλα πάλι καλα... |
|
||||
|
||||
![]()
Μερικές φωτος ...
Ενα απο την πρωτη γέννα... ![]() ??? ![]() 3ημερών .. ![]() Και ένα βιντεάκι με ότι φαίεται, ειναι τα σημερινά που βγήκανε... |
|
||||
|
||||
![]()
Μετα απο ενα μηνα , κάτι γινεται ....
Τωρα ειναι κινητικά, πολύ , και εχουν αρχισει να παιρνουν χρώμα. Δεν επιβιωσανε όλα, το εχω χάσει το παιχνιδι νομίζω στις τροφές... Ακομα συνεχιζουν να γεννάνε, και εστησα ενα αλλο ενυδρειο χωρις φυτά , μηπως καταφέρω να τα παρατηρήσω περισσότερο. Μερικές φωτος. ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Πως πανε τα μικρα?
|
||||
|
||||
![]()
Καλα πάνε αλλα δεν προκειτε ξανα ποτε....
Μεγαλωνουνε πολυ αργά,., Εχω χαλασει το ενυδρειακι που ειχα τους γονεις... Νομίζω πως εχασα την μπαλα... 2 πραγματακια ... Οταν εβαζα τα νεα αυγα στο ενυδρειο , πρεπει να ανέβηκαν στα υψη τα νιτρικά... Αφου πηρα προσφατα , τεστάκια γιατι δεν ειχα , και ητανε 50... οποτε και εγινε η ζημια.. Και ελειψη τροφη μαλλον... Δεν με πειραζει, πάντως καθολου για πρωτη φορά και δεν μουν σωστά προτετημασμένος.. Τελικά δεν εφτιαξα ποτε αρτεμια... ![]() Μερικέ φωτο απο τα πρωτα ειναι καμια 20αρια... Τρεχει και αλλο ενα ενυδρειακι με πολύ μικρα.. Μερικέ φωτο απο τα πρωτα ειναι καμια 20αρια... ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
οπως και να χει, εκανες μια πρωτια για τα ελληνικα δεδομενα. θα εχουμε να λεμε για επιτυχημενες αναπαραγωγες ροδοστομων απο Ελληνα χομπιστα.
αντε τωρα να προσπαθησεις και με καρδιναλιους ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
πολύ όμορφα.
δεν πρεπε να έχουν πετύχει πολλοί αναπαραγωγή αυτών των ψαριών. να τα χαίρεσαι, και μπάβο σου!!!! |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Άρρωστα Hemigrammus rhodostomus?? | Butterfly | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 18 | 28-11-12 20:42 |
Αναπαραγωγή Hemigrammus bleheri | nicpapa | Άλλα ψάρια Ν. Αμερικής | 11 | 31-10-11 19:47 |
Echinodorus bleheri | irongud | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 5 | 01-05-11 15:02 |
Κλάδεμα-Αναπαραγωγή Ech. bleheri, Hygr. stricta | notios_n | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 3 | 28-01-04 02:21 |