|
Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων Παρουσιάστε το κοινωνικό σας ενυδρείο! |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Τι εννοεις?Ζευγαρι ειναι ωραια χρωματα εχουν,το νερο δεν θελει επεξεργασια δεν ειναι ευαισθητα
|
||||
|
||||
![]()
εννοω οτι αφου λεει ανωτερο 7.5 Ph και εχω 7.5 στη βρυση δεν θα μπορει οποιος το φροντιζει να μανατζαρει το νερο.αφου εγω δεν θαμαι εδω.
|
|
||||
|
||||
![]()
Τανγκανίκα και μια αποικία κοχυλόψαρα μόνο στα 60 lt.
Από αυτά που θα βρεις και από χομπίστες πρόσθεσε τα similis http://www.cichlid-forum.com/profile...es.php?id=1758. |
|
||||
|
||||
![]()
Ειναι ανεκτικα ψαρια.Τελος παντων οι αποψεις μας οσον αφορα τις τιμες νερου διαφερουν.Εσυ ξες.
|
||||
|
||||
![]()
ναι δεν αμφιβαλω οτι ειναι ανεκτικα.μπορει να ισχυει οτι ισχυει και με τα απιστο εκτροφης που καθονται ανετα.αλλα αφου εχω κολλημα,τι να κανουμε?
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Εγω βλεπω πως τελικα θα βαλεις γκαπυ.Πετα 10 αρσενικα να χαρεις χρωμα
|
||||
|
||||
![]()
ΣΤο 6οαρι εχω white cloud minnows και cpd. Ευκολα stem plants και ενα κοπαδακι μικροψαρα ειναι πολυ καλυ επιλογη. Πολυ ωραια ειναι και τα mosquito Rasbora.
|
||||
|
||||
![]()
δεν ξερω,εχω δυσκολευτει πολυ σημερα να αποφασισω
![]() θα το παω μαλον με τη μεθοδο της "απορριψης". με λιγο διαβασμα εδω μεσα,βλεπω οτι τα julidochromis (τουλαχιστον τα transcriptus)μαλον δεν ειναι καταλληλα για 60αρι. οποτε αυτα τουλαχιστον απορριπτονται. αν απαντησει κανεις αφρικανος θα βοηθησει πολυ.... προς το παρον παμε στα επομενα... και υπαρχει και το θεμα της φιλτρανσης γιατι ειναι εσωτερικο φιλτρο, και δεν ειμαι σιγουρος οτι χωρις φυτα θα ειναι ικανο να σηκωσει τα αφρικανακια... ------------------------- μεχρι στιγμης,αυτα που βλεπω οτι μπαινουν ανετα ειναι τα μουλτι(αν δεν υπαρχει θεμα με το φιλτρο), τα white cloud,οι γαριδες αν το κανω γαριδαδικο,και τα απιστο(αν το αποφασισω)... ακυρο και τα regαni γιατι βλεπω κατι χαζα μεγεθη στο seriously fish,οποτε για 60αρι χλωμο. Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη kgf12345 : 06-09-13 στις 22:37 Αιτία: Automerged Doublepost |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Ακουω Προτασεις ..... | petros | Στήσιμο Κοινωνικών ενυδρείων | 6 | 07-02-13 15:52 |
ακουω προτασεις...please! | kgf12345 | Στήσιμο Κοινωνικών ενυδρείων | 7 | 10-10-11 20:48 |
Ακουω γνωμες... | imichal | Γλυκό νερό - Γενικά | 8 | 04-12-08 15:00 |
ΑΚΟΥΩ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ.. | νικος | Αρχάριοι γλυκού νερού | 2 | 03-03-08 01:01 |
ΑΚΟΥΩ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ | mpourmpoulithras | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 14 | 28-01-08 23:11 |