|
Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων Υποβρύχιοι κήποι - aquascaping |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Δεν εχεις και άδικο, η πλάτη αργοτερα θα μείνει μόνο το eleocharis accicularis , και σιγά σιγα οταν πιασει το γκαζόν , θα φυγουν και τα υπόλοιπα.. θα δειξει αλλαγες περνει ακόμη πολλές.. ![]() Παράθεση:
Σαββα δεν πετρωσε, αλλα εγινε σκόνη, το υποστρωμα του oliver knott ητανε και καλά τυπου ada, αλλα μάπα... ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
θα προτιμουσα την αριστερη μεριά ''λιγο'' πιο υπεριψωμένη κατω απο αυτες τις πετρες και να σβήνει προς το μπροστινο τζάμι...το άσπρο φόντο ειναι καλύτερο....
επίσης πολυ ωραία η επιλογη με τα platy..δίνει χρώμα στη συνθεση |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() Ναι τα πλάτυ ειναι απο τα αγαπημενα μου ψαρια, τα αραιωνω συνέχεια ομως.. Παρουσιαζουν ενα προβλημα συνηθως ενα απο αυτα μια φορά το μηνα τυχαινει , αδυνατιζει μαζευει την ουρά και την κανει, και νομίζω μαλλον πρέπει να ειναι γενετικό , η αποικια ξεκίνησε απο 5 ψάρια , πριν απο 2 χρόνια , το ίδιο και σε εναν φίλο που ειχα δωσει... ![]() Δεν εβγαλα ακρη... Γιατί μια μπορει να έιναι μικρό και μια μεγάλο.. |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() για τα πλάτυ το εχω ξαναακουσει αυτο και νομίζω πως ειναι γονιδιακό..πάντως ειναι πολυ ομορφα ψάρια και κινητικα.... ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() Θα μαζέψω και αλλες πέτρες , γιατι και εμένα δεν μου καθονται ... ![]() |
|
||||
|
||||
![]() ![]() τη κιτρινη την περιστρέφεις..και κατα τη γνώμη μου οσες εχουν βελάκι τις ''τραβας'' λιγο πιο πισω !! προσωπικη αποψη παντα |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Αν εξαιρεσεις το flourite που ειναι παθητικο...
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
flourite και πάλι flourite ... ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
εμενα οι δεξιες nic μου αρεσουν...θα τις προτιμουσα να τις αφησεις ετσι...τώρα με τις αριστερες..κατι μπορεις να αλλαξεις σιγουρα
|
|
||||
|
||||
![]()
Κάποιες αλλαγές... μετά απο 10 ημέρες..
Τα φυτακια ξεκινήσανε να αναπτύσσονται... Μέχρι στιγμής 2 αλγες , πράσινη στα τζάμια , και λίγη cladophora.. ![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
πολυ καλο φαινεται...ο φωτισμός..ετσι κιτρινος εινια?>...
platy βλέπω εχεις διαφορετικα ειδη ε? ξεχωριζω,tuxedo,sunburst και red platy ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Τα πλατυ που ειχα πάρει αρχικά ητανε μαυρο- κοκκινα 5 ατομα, μετά απο καιρο βγαινουν διαφορα... ![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Iwagumi dry start | makismakis2004 | Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων | 20 | 02-07-13 10:16 |
Νέο τύπου iwagumi | Butterfly | Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων | 37 | 12-04-13 11:09 |
IWAGUMI Cube | zak | Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων | 9 | 24-03-12 16:56 |
Iwagumi | Τσιόνογλου Σταύρος | Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων | 9 | 09-03-10 15:28 |
Iwagumi style | mafia | Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων | 35 | 21-11-08 03:29 |