|
Χρυσόψαρα Ποικιλίες, σωστή διατήρηση |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ------------------------- Παράθεση:
![]() ![]() Για την ώρα θα μείνω με τον "Πίτσι" και την "Τζίτζη"... (ανάθεμα και αν ξέρω ποιο είναι θηλυκό και ποιο αρσενικό)... ![]() ------------------------- Ξέρει κανείς σοβαρό κατάστημα στα Νότια Προάστια με φυτά? Στο Pet City πουλάνε 7-9 ευρώ την ρίζα... Λίγο τσιμπημένα δεν είναι? ![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη alexkotsis : 04-09-13 στις 15:51 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Και πρόσεχε τις αγγελίες...αλά Πετ Σιτι... ![]()
Σύμφωνα με τελευταία μελέτη του Εθνικού Θαλάσσιου Ενυδρείου της Βρετανίας και των πανεπιστημίων του Πλίμουθ και του Έξετερ, η παρατήρηση των ψαριών την ώρα που κολυμπούν «ρίχνει» την αρτηριακή πίεση και τους καρδιακούς παλμούς, μειώνοντας το στρες και οδηγώντας σε κατάσταση ηρεμίας. |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
||||
|
||||
![]()
Έχω την εντύπωση ότι αν και κοινωνικά τα χρυσόψαρα τα δύο που έχω δεν συμπαθιούνται.
Το comet ενοχλεί συνέχεια το common.... ![]() ![]() Πρέπει να ανησυχώ? Και μία σημερινή φωτογραφία μετά την προσθήκη των επιπλέον φυτών.. ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Οταν ξεκίνησα και εβαλα fancy διαφορετικων ειδών, είδα επιθετικότητα από το calico προς το oranda Τελικά κατέληξα με 2 calico τα οποία τα πάνε μια χαρά μεταξύ τους Δεν ξερω αν μεταξύ διαφορετικών ειδών υπάρχει επιθετικότητα...απλά μεταφέρω τη δική μου μικρή εμπειρία Μια χαρά τα πας...με το ενυδρείο!!! ![]() (για τις ρίζες...τα έχω γράψει)
Σύμφωνα με τελευταία μελέτη του Εθνικού Θαλάσσιου Ενυδρείου της Βρετανίας και των πανεπιστημίων του Πλίμουθ και του Έξετερ, η παρατήρηση των ψαριών την ώρα που κολυμπούν «ρίχνει» την αρτηριακή πίεση και τους καρδιακούς παλμούς, μειώνοντας το στρες και οδηγώντας σε κατάσταση ηρεμίας. |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Για τις ρίζες κατάλαβα τις εννοείς και στην επόμενη αλλαγή νερού θα τις σηκώσω απλά τώρα είναι δύσκολα με το νερό μέχρι επάνω να κάνω πολλές αλλαγές... ![]() Σε ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια γιατί και εγώ λόγω απειρίας περιμένω τις γνώμες σας και τις συμβουλές σας. Σήμερα τους πήρα και pellet γιατί τα είχα τσακίσει στις νιφάδες κάθε μέρα... ![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Juwel Lido 120 - Βελτίωση | Sophie | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 7 | 25-01-11 14:33 |
Ιδέα για βελτίωση DIY CO2 | Synthercat | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 13 | 23-04-09 13:42 |
Προτάσεις για βελτίωση @ | scissorhands | Greek Aquarist's Boards | 9 | 12-04-09 20:32 |
Περιμένω τις παρατηρήσεις σας | sifo | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Λιμνών Ανατολικής Αφρικής | 9 | 18-06-06 16:52 |
Βελτίωση Υποστρώματος | Filippos | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 20 | 26-04-04 01:11 |