|
|
||||
|
||||
![]()
Πολύ όμορφο αποτέλεσμα!!!!
Σας (μας) κέρδισε τόσο πολυ που λέξη δεν ειπώθηκε για τη θερμοκρασία Νικ πως σου ξέφυγε;;;;; ![]()
Σύμφωνα με τελευταία μελέτη του Εθνικού Θαλάσσιου Ενυδρείου της Βρετανίας και των πανεπιστημίων του Πλίμουθ και του Έξετερ, η παρατήρηση των ψαριών την ώρα που κολυμπούν «ρίχνει» την αρτηριακή πίεση και τους καρδιακούς παλμούς, μειώνοντας το στρες και οδηγώντας σε κατάσταση ηρεμίας. |
|
||||
|
||||
![]()
για τη θερμοκρασια υποψιν οτι ητανε τοσο 12 η ωρα το βραδυ και το σπιτι ηταν ανοιχτο λογω της σουβλακοταστασης.ητανε στα χαμηλα της δηλαδη.κατα τη διαρκεια της μερας θαναι σιγουρα ενα βαθμο μεγαλυτερη.
θα βαλω καμια φωτο και απτο μεγαλο εδω τωρα που το ειπες ![]() ------------------------- ταισα καποια στιγμη και εγινε πανικος ![]() ![]() ![]() σε μια φωτο φαινεται και το ζευγαρι τα περουβιανα αλλα οχι καλα.αυτα μολις περναγανε απτο φως "ξεθωριαζανε" και μολις φτανανε στη σκια ξαναμαυριζανε οι γραμμες λες και γυρνουσε διακοπτης ![]() κιεδω οι φωτο απτο κινητο το αδικουνε παρα πολυ.ειναι πολυ ζωντανο ενυδρειο.και απτα ψαρια και απτα χρωματα και απτα φυτα.το πισω τζαμι εχει γινει σαν moss wall απτην αλγη.πανεμορφο ![]() και η ριζα εχει παρει φοβερο χρωμα.χανει υπερβολικα το ενυδρειο στις φωτο απτο κινητο. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() θελω altum σε νερο κατραμι,θα σκασω!!! ![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη kgf12345 : 03-09-13 στις 13:48 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]()
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() Ελπίζω κάποια στιγμή ο Γιώργος να επιστρέψει στο φόρουμ...
Σύμφωνα με τελευταία μελέτη του Εθνικού Θαλάσσιου Ενυδρείου της Βρετανίας και των πανεπιστημίων του Πλίμουθ και του Έξετερ, η παρατήρηση των ψαριών την ώρα που κολυμπούν «ρίχνει» την αρτηριακή πίεση και τους καρδιακούς παλμούς, μειώνοντας το στρες και οδηγώντας σε κατάσταση ηρεμίας. |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
προσωπικα,εχω να μαθω πολλα απτο γιωργο(και ισως οχι μονο εγω) και ειναι κριμα που λειπει απτο φορουμ γιατι χανω(-ουμε) τη δυνατοτητα. |
|
||||
|
||||
![]()
Εγω του τα ελεγα .... λυσσαξε να τον μπαναρω ...
![]() ![]() ![]() ![]()
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
μονομαχοενυδρειο | Gladiator | Bettas | 18 | 04-08-11 17:30 |
Μονομαχοενυδρειο | giannikas | Bettas | 3 | 22-10-09 17:20 |
-Μονομαχοενυδρειο | maikl | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Ασίας | 5 | 06-10-08 12:16 |
Μονομαχοενυδρειο Χ2 | imichal | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 3 | 11-12-07 14:58 |
το μονομαχοενυδρειο μου..... | aristomenis | Bettas | 5 | 06-11-07 16:23 |