|
||||
|
||||
![]()
Ευχαριστώ παιδιά, θα δείξει πως θα πάνε... Δεν εχω ασχοληθει ποτέ μου με αυγά ψαριών και το μεγάλωμα τους , ολα μου είναι καινουρια...
Για μένα πάντως ειναι μεγάλη επιτυχία έστω και που βγήκαν απο το αυγουλάκι. Περασαμε το πρωτο "ευκολο στάδιο" , τωρα είναι τα δυσκολα... Το φαγητο τους. ![]() Διάβασα κάπου , οτι οι γαρίδες δεν τρώνε τα αυγά των ψαρίων , απλά τα καθαρίζουν σε περιπτωση που πιάσουν fungus ισχυει αυτό ? Αν ειναι να ρίξω μια παρτιδα αυγά , σε γαριδάδικο που εχει και ετοιμο φαγητο.... ![]() Κάθε μερα θα γεννάνε??? Ποσε φορές γενικά γεννάνε τα τετρα ? Το εχει επιχειρησει κανεις αλλος? ![]() Περα την πλάκα ειναι κουραστικό , πολυ κουραστικο , μου περνει καθε μέρα γυρω στο 2-3 ωρο ... να βγάλω τα ψάρια , την σιτα, να βγάλω τα αυγα, να τα ξεχωρισω απο τα υπολοιματα των ψαριων , να τα βάλω σε αλλο ενυδρειο, μην τα δει πολυ φως , να συνεχίσω την σκουπα στο ενυδρειο να φυγουν τα υπολοιματα των τροφων , ολο και κάποιο αυγο θα μου εχει ξεφυγει ![]() Ασε που το νερο δεν το πετάω μηπως και τραβηξα κανένα αυγο καταλαθως , εχω γεμισει το μερος .. ![]() Πολύ βρώμα τελικά , κάθε μερα ειναι γεμάτος ο πάτος του ενυδρειου με υπολοιματα τροφων και των ψαριών. ![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Άρρωστα Hemigrammus rhodostomus?? | Butterfly | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 18 | 28-11-12 20:42 |
Αναπαραγωγή Hemigrammus bleheri | nicpapa | Άλλα ψάρια Ν. Αμερικής | 11 | 31-10-11 19:47 |
Echinodorus bleheri | irongud | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 5 | 01-05-11 15:02 |
Κλάδεμα-Αναπαραγωγή Ech. bleheri, Hygr. stricta | notios_n | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 3 | 28-01-04 02:21 |