|
|
||||
|
||||
![]()
Πόσες ημέρες έχουν περάσει από την γέννα;
|
||||
|
||||
![]()
Τα αυγά γεννήθηκαν την προηγούμενη Κυριακή οπότε είμαστε στις 7 ημέρες μέχρι τώρα. Το τι ξύλο πέφτει στο ενυδρείο δεν μπορείς να φανταστείς, σε εκείνο το σημείο δεν πλησιάζει τίποτα. Επίσης αυτό που μου έχει κάνει ιδιαίτερη εντύπωση είναι ότι οι γονείς δεν αφήνουν τα μικρά ούτε κατά την ώρα του ταίσματος, ίσως να απομακρυνθεί ο ένας από τους δυο για να αρπάξει ένα φυλλαράκι τροφής αλλά μέχρι εκει!
|
|
||||
|
||||
![]()
Τα μικρα αύριο ή κατά την διάρκεια του βραδιού μπορεί να αρχίσουν να κολυμπάνε οπότε θα θέλουνε φαγητό, αρτέμια έχεις ετοιμάσει; Αφού δεν έχουν φαγωθεί μέχρι τώρα πάλι καλά τυχερός είσαι όταν αρχίσουν να κολυμπάνε τότε θα είναι το δύσκολο... Εκείνο που σου είπα για το φως το βράδυ το έκανες;
|
||||
|
||||
![]()
Αρτέμια θα τους δώσω από αυτή που έχω στο βαζάκι. Όσον αφορά για το φως το έκανα το ίδιο βράδυ που μου το πρότεινες, έβαλα μια λάμπα οικονομίας 5w η οποία δίνει ένα πολύ απαλό φως και μπορώ να σου πω ότι δείχνει και φανταστικά!
|
|
||||
|
||||
![]()
Τι να πω άμα βγάλεις γέννα με την πρώτη είσαι αλάνι
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Μια φωτογραφία του ενυδρείου με την λάμπα. Δεν δείχνει καλά στην φωτογραφία αλλά εάν δεις το ενυδρείο από κοντά είναι λες και είναι υπό του φως του φεγγαριού. Σκεφτόμουν να το αφήσω μόνιμα αλλά δεν ξέρω τι αντίκτυπο θα έχει στα ψάρια
|
|
||||
|
||||
![]()
Το θέμα είναι να βλέπουν οι γονείς, άμα βλέπουν καλά είσαι.
|
||||
|
||||
![]()
Οι γονείς βλέπουν και μάλιστα αρκετά καλά. Δεν κουνιέται φύλλο στο σημείο που είναι τα μικρά, ότι περνάει από εκεί...
![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Βοήθεια με ουρίτσες | poppy | Άλλα ψάρια Ασίας | 30 | 23-02-11 13:49 |
ουρίτσες | pavlos t | Άλλες κιχλίδες Ν. Αμερικής | 4 | 15-11-10 01:48 |