|
DIY . Φτιάχτο μόνος σου Ο τίτλος τα λέει όλα. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Εχω φτιαξει και εγω καπακι απο πλεξιγκλας.5 χιλιοστα παχος 10 ποντους απο σταση απο την λαμπα και το γυρνουσα αναποδα καθε 8-9 ωρες επειδη λυγιζε.
|
|||
|
|||
![]()
Σε παρομοιο κυβο εχω βαλει αυτα
και πανω τους παταει τζαμι στις διαστασεις του ενυδρειου.Για φωτισμο βαλε μετα ενα φωτιστικο γραφειου με daylight λαμπα, ωστε να συμπληρωνει το φασμα της arcadia original tropical που εχει το φωτιστικο σου. ![]()
|
|||
|
|||
![]()
Ευχαριστώ πάρα πολύ για την βοήθειά σας, σκέφτηκα για μια απλή κατασκευή όπως αυτή στο συνημμένο, με λίγο μεγαλύτερη λάμπα, αφού βάλω πρώτα ένα τζάμι για να πατάει επάνω.
Αν είναι λογική η τιμή θα το πάρω έτοιμο, η θα πω κάποιον ηλεκτρολόγο να μου το φτιάξει. Ωραία και τα φωτιστικά που μου έδειξε ο φίλος delta66, αλλά είναι στους 60 πόντους. Οποιαδήποτε γνώμη είναι ακόμη ευπρόσδεκτη. Σας ευχαριστώ. |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Την Γνώμη σας.... | Steve | Γλυκό νερό - Γενικά | 15 | 28-01-08 22:49 |
Η γνώμη σας...... | DOGO | Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων | 9 | 14-12-07 11:12 |
Γνώμη ; | Juan | Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων | 8 | 24-01-06 13:56 |
Την γνώμη σας σε DIV CO2 | ΠΑΝΟΣ | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 2 | 16-12-05 20:52 |
Την γνώμη σας. | KAVOURNEN | Γλυκό νερό - Γενικά | 1 | 15-09-04 23:20 |