|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() Μπραβο puma, τα ειπες ολα και συνοπτικα.
|
||||
|
||||
![]()
Ας σου ερθει πρωτα το ενυδρειο, ανεβασε καμια φωτο με τον εξοπλισμο κλπ και το σημαντικοτερο, μη βαλεις ψαρια ή οτιδηποτε ακομα πριν ρωτησεις γνωμες. Σιγα-σιγα, θα γινουν ολα μια χαρα αν εχεις ορεξη.
|
|||
|
|||
![]()
αυτο θα κανω σας ευχαριστω ολους !
|
|
||||
|
||||
![]()
περιμενουμε με ανυπομονησια
![]()
|
|||
|
|||
![]()
παιδια ηρθε το ενυδρειο μου σημερα τι κανω απ οεδω και περα?
|
|
|||
|
|||
![]()
σας στελνω και τις πρωτες φωτο
|
|
||||
|
||||
![]()
καλογεμιστο!ποσα λιτρα ειναι αυτο τελικα?
|
|
|||
|
|||
![]() 30λιτρα ειναι ------------------------- Κλησπερα παιδιά και πάλι, που ειναι οι ειδικοί να με βοηθήσουμε, θελω να βάλω αληθινά φυτά , για τόσο μικρα ενυδρεία , που θα μπορέσω να τα βρω ; , και κατι άλλο , οι "οδηγίες χρήσεως " του ενηδρειου λένε πως μπορω να βάλω μέσα 4-5 ψαράκια εώς 4-5εκ. Θελω να βάλω και καμία γαριδουλα.,.. Οπότε να σύνοψησω . Ξέρω πως αυτό που έχω ειναι ενα μικρο μικρο μικρο ενυδρείο , οπότε δεν έχω και μεγάλες απαιτήσεις . Απλα πως θα μπορούσα να συνδυάσω 2-3 ψαράκια , 1-2 γαρίδες και φυτά αληθινά που τόσο τα λατρεύω . Ξέρω μιλάω πολύ αόριστα αλλα έτσι κάπως τα έχω στο μυαλό μου. Μπορεί απο αυτα που λέω να μην μπορω να κανω και τίποτε, λόγω χώρου. Θελω τα φώτα σας και τις σκέψεις σας παρακαλώ . Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη googlino : 09-10-13 στις 16:29 Αιτία: Automerged Doublepost |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
εχει κανεις ιδεα? | ignatios1993 | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 3 | 17-07-12 22:35 |
Ιδεα μου ή οχι? | elpar19 | Ζωοτόκα | 2 | 19-12-08 22:53 |
Τρελη ιδεα ! | livel | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 16 | 09-12-05 09:25 |