|
|
|||
|
|||
![]()
γενικα ειναι δυσκολη η αναπαραγωγη των τετρα στα ενυδρεια (συγκρινομενα βεβαια με νεον-καρδιναλιους) που τα αβγα και τα μικρα ειναι φωτοφοβικα, τα τρωνε οι γονεις κ.α.
φιλε μου καλη συνεχεια, ευχομαι να πετυχεις πολλες και μεγαλες αναπαραγωγες και χαρας το κουραγιο σου. θελει πολυ αγωνα. |
|
||||
|
||||
![]()
Μια απο τα ίδια ειναι , και αυτά....
Τελικά έβγαλα , τα ψάρια και την σιτα τα έβαλα σε αλλο ενυδρειο, με ιδιες διαστάσεις , πάλι με αερόφιλρο, αν ξαναγεννησουν θα μαζέψω τα αυγά, και θα τα βάλω μαζί με τα άλλα. Μια ερώτηση για τον γόνο αν θα βγει, μετά από πόσες ημέρες τρωει? ![]() Δεν ξέρω αν θα προλάβει να ετοιμαστεί η infusoria, να βάλω μος και νερό απο τα γαριδάδικα που λογικά θα έχει μικροοργανισμους? αρτεμια πότε να ξεικνησω να ετοιμάζω? Μια ιδέα του στησίματος , αν και ειναι απο το κινητό ... είναι εκεί οπού μετακινηθηκαν ... |
|
||||
|
||||
![]()
νικο εισαι σε αλλο επιπεδο!! μπραβο σου και καλη επιτυχια!!
|
|
||||
|
||||
![]()
Βαλε μπολικη μος - και να καλυψεις το μισο ενυδρειο με μος κακο δεν θα κανεις - και νερο απο το γαριδαδικο.
Με το που εχεις ετοιμη ινφουσορια ριξε. Μετα την εκτη εβδομη μερα δοκιμασε αρτεμια να δεις αν μπορουν να την φανε.
|
||||
|
||||
![]()
Σημερα πηγα να δώ τα αυγά , αφαντα....
![]() Εψαχνα το ενυδρείο όλο με φακο μηπως μου ξεφυγε σαλλιγκαράκι μέσα και ειδα ενα ψαράκι... ![]() Εκει οπου μετακόμισα τα ψάρια , σημερα ξαναγεννησανε! ![]() Ξεκίναγα ρουφαγα με την συρριγα , μετρησα γυρω στα 30 , αλλα παλι μου ξεφευγανε οπότε εβαλα σκουπα ολο τον πάτο , και τα μετακινησα στο αλλο ενυδρειάκι... Εβαλα λιγη μοςς και τραβαγα με την συρραγα , απο τα γαριδάδικα μεσα στην μοςς μηπως και μεταφέρω μικροοργανισμους... Καποια αλλη τροφη πιο γρηγορη απο infusoria??? |
|
||||
|
||||
![]()
Λέγε.....
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Πιο γρηγορη απο την ινφουσορια ειναι η υγρη τροφη του εμποριου.
Επισης η ινφουσορια του εμποριου (hobby protogen) που ειναι ετοιμη σε 12-24 ωρες. Μια αλλη ειναι ο τριμμένος -σκονη- κροκος αυγου. Μια ακομη επιλογη ειναι το green water.
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Άρρωστα Hemigrammus rhodostomus?? | Butterfly | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 18 | 28-11-12 20:42 |
Αναπαραγωγή Hemigrammus bleheri | nicpapa | Άλλα ψάρια Ν. Αμερικής | 11 | 31-10-11 19:47 |
Echinodorus bleheri | irongud | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 5 | 01-05-11 15:02 |
Κλάδεμα-Αναπαραγωγή Ech. bleheri, Hygr. stricta | notios_n | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 3 | 28-01-04 02:21 |