|
Δίσκοι Κατά πολλούς οι βασιλιάδες του ενυδρείου. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Υπνηλια? Πως φαινεται οτι δεν διατηρησες χρυσοψαρα!! Μιλαμε δεν στεκονται στιγμη. Δεν χρειαζεται να σκεφτεσαι τι αλλο ψαρι θα βαλεις για να υπαρχει κινηση και στο βυθο ή στην επιφανεια ή για τις αλγες κλπ Ειναι παντου και τα κανουν ολα. (ενας απο τους λογους που δεν μπαινουν αλλα ψαρια με τα χρυσοψαρα) Και στο τελος ερχονται και στο χερι σου να τα χαιδεψεις κιολας. ![]() Εκτος κι αν για να κρατηθεις ξυπνιος, πρεπει να πεφτουν πιστολιες στο ενυδρειο. ![]() Επισης, ποιος σου ειπε οτι καποιοι δεν θελουν το ενυδρειο για να χαλαρωσουν και να πανε για υπνο? Τα δισκαδικα γιατι υπαρχουν? ![]()
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Μπα, τους τα λεω κι εκει.
Μαζοχες ειναι, αντ'αυτου, με εκαναν συντονιστη. ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Οντως τα χρυσοψαρα ειναι πολυ ωραια ψαρια.Εχουν πλακα και ειναι και κινητικα.Καλα για τις αφρικανες δεν μιλαμε.Την επιληψια την εχεις σιγουρη.
![]()
|
||||
|
||||
![]()
χαχαχ μου αρεσει πως σκευτεστε! το θεμα ειναι οχι τι θελω εγω αλλα τι θελει το ατομο που εχει το ενυδρειο... θελουμε φυτα και θελει να μην ασχολητε με την προετημασια του νερου... και για να μην του βαλω γκαμπι που ειναι ιεροσιλια για μενα σκευτομαι τωρα να μπουνε 10 λελεουπι που δεν ενοχλουν τα φυτα και ισως και τους μαυρους μου καλβους που μου κανουν ζημια με της γεννες απο της φροντοζες... αρα θα παμε μαλλον τανκανικα παλι!.... οτι αλλη ιδεα για ψαροσυνθεση τωρα το συζηταμε!
700 λιτρα malawi http://www.aquatek.gr/vb/showthread.php?t=49108 700 λιτρα με φροντοζες blue zair moba http://www.aquatek.gr/vb/showthread.php?t=57957 η λίμνη μου! http://www.aquatek.gr/vb/showthread.php?t=49324 |
|
||||
|
||||
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
500 λιτρα με δισκους | sugarias | Αρχάριοι γλυκού νερού | 5 | 22-02-11 00:54 |
λιτρα για δισκουσ | lefterisafrica | Δίσκοι | 5 | 21-02-11 00:38 |
240 λιτρα με Δισκους | gta__156 | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Ν. Αμερικής | 8 | 06-03-10 13:06 |
400 λιτρα για δισκους...... | imichal | Δίσκοι | 77 | 13-12-08 01:30 |
150 λιτρα για δισκους? | dracula7 | Δίσκοι | 12 | 22-11-05 00:57 |